Bine ati venit pe site-ul Filialei Hidroelectrica HIDROSIND!

Daca doriti sa fiti informat la timp de activitatea noastra sau sa aduceti comentarii la materialele postate pe acest site, va rugam inregistrati-va.

Member Login
Lost your password?
Not a member yet? Sign Up!

Negocieri CCM si continuare proteste – rezumat 08.12.2016

decembrie 8, 2016
By

Astazi am continuat discutiile in acelasi ton, adica administratia nu accepta niciuna din revendicarile noastre.

Pichetarea a fost super, ati fost la inaltime, ca de obicei, multumesc celor prezenti si celor care ne-au sprijinit de acasa.

Directoratul nu a avut chef sau curaj sa dea ochii cu dvs., 2 din 3 au fost la un alt eveniment, conferinta de presa organizata de Ziarul Financiar, al treilea membru ramas in sediul Hidroelectrica a avut dispozitie sa nu primeasca la discutii delegatia noastra. „Simularea” continua maine, intre orele 10:00-13:00. apoi din data de 13 decembrie.

Pana atunci, facem cum am stabilit : incepand de maine seara, adica vineri 09.12.2016, orele 19:00 (sau alta ora la care se schimba tura), din centralele mari, adica in primul rand cele subterane, NIMENI nu mai pleaca acasa.

Porti I si II, Lotru, Bradisor, Stejaru, Vidraru, Mariselu, Retezat, Ruieni, Sugag, Gilceag, Sasciori, Remeti, Munteni, Tismana – socotiti dvs. puterea instalata. Trebuie sa fie si sunt varful de lance al salariatilor. Pana Duminica dimineata, in ziua alegerilor, vor fi in aceste centrale cel putin 4 ture din 5.

Personalul respectiv va sta cuminte la locul de munca, cei aflati in tura conform graficului aprobat isi vor vedea de treaba in instalatii iar ceilalti le vor face „galerie”.  Invitam si conducerea sucursalelor langa noi, poate ca-si vor aduce aminte de vremurile bune.

Conducerea Hidroelectrica, a ministerului, a Guvernului si a oricarui organism din tara asta va afla acest lucru si, sperand ca mai au vreun dram de constiinta si de minte, ar trebui sa-si puna intrebarile urmatoare : in ianuarie, daca nu vom avea ce ne dorim in CCM, ce se va intampla in sistemul energetic daca acesti oameni nu vor mai sta toti inauntru ci toti afara ???  Cine va porni grupurile, cine la va supraveghea si de unde ? Din Bv. Mihalacehe 15-17, din Splaiul Independentei nr. 202 E sau cumva din Piata Victoriei ???

Este un test de unitate si de vointa pentru noi, pe care vreau sa-l trecem cu nota maxima. Va cer acest lucru pentru a mai putea spera la ceva, acum si pe viitor. Sper sa intelegeti miza, sa intelegeti ca nimeni nu ne poate impiedica sa facem acest lucru, sa lasati deoparte problemele personale pentru urmatoarea perioada si fiti acolo, cu totii.

Vom tine legatura permanent, comanda de STOP o primiti doar de la mine. Aveti numarul meu de telefon, va rog sa-l folositi. Nu va lasati dezinformati si nici intimidati, vor fi incercari in acest sens din partea administratiei.

Cu stima,

Nicolae Aurariu.

.