Bine ati venit pe site-ul Filialei Hidroelectrica HIDROSIND!

Daca doriti sa fiti informat la timp de activitatea noastra sau sa aduceti comentarii la materialele postate pe acest site, va rugam inregistrati-va.

Member Login
Lost your password?
Not a member yet? Sign Up!

Forum Hidrosind – format nou.

martie 13, 2017
By

Stimati colegi, asa cum v-am anuntat anticipat acum cateva zile, am schimbat formatul forumului de discutii dedicat salariatilor Hidroelectrica.

 

Pentru acces direct la noul FORUM va rugam dati click AICI.

 

Desi pare mai greu accesibil, va veti obisnui rapid cu navigarea.

Cateva instructiuni / detalii :

  • oricine poate vizualiza continutul mesajelor, ca vizitator
  • daca doriti sa deschideti un subiect de discutie, sa postati un mesaj sau sa raspundeti altui utilizator, va trebui mai intai sa va inregistrati

Inregistrarea  dati click pe butonul „Inregistrare” din pagina de baza a Forumului, cititi termenii si conditiile afisate in pagina respectiva, dati click pe butonul „Accept termenii acordului” din josul paginii si apoi completati datele necesare pentru inregistrare.

Autentificare : dupa ce v-ati inregistrat si administratorul va da aprobare, va puteti autentifica prin introducerea username-ului si a parolei alese, in casutele dedicate din pagina de baza.

Vizualizarea mesajelor : dati click pe butonul „Discutii si opinii” si puteti vedea subiectele deja deschise. Puteti intra in discutie daca sunteti inregistrat si autentificat.

Subiect nou : daca doriti sa deschideti dvs. un nou subiect, o puteti face tot din pagina „Discutii si opinii”; tot de acolo puteti deschide si un sondaj.

Acestea sunt notiunile de baza, va las pe dvs sa descoperiti alte optiuni.

Cu stima,

Nicolae Aurariu.

.