Bine ati venit pe site-ul Filialei Hidroelectrica HIDROSIND!

Daca doriti sa fiti informat la timp de activitatea noastra sau sa aduceti comentarii la materialele postate pe acest site, va rugam inregistrati-va.

Member Login
Lost your password?
Not a member yet? Sign Up!

Februarie 2010 – Adresa pentru Consiliului Concurentei …

februarie 12, 2010
By

Dupa aparitia HG 56 / 05.02.2010, reprezentantii desemnati de Ministrul Videanu pentru coordonarea noilor societati, Electra si Hidroenergetica, au notificat Consiliul Concurentei in vederea obtinerii avizelor necesare. Din punctul de vedere al Hidrosind, notificarea a fost facuta fara sa tina seama de completarile si actualizarile aduse HG 56, urmarind scurtarea termenelor de obtinere a avizelor.

 

 

Catre Consiliul Concurentei

Vazand Hotararea de Guvern nr. 56 publicata in Monitorul Oficial nr. 80 din 05.02.2010 dorim sa va semnalam incercarea de inducere in eroare a Consiliului Concurentei cu privire la notificarea facuta de reprezentantii desemnati de Ministrul Videanu pentru coordonarea activitatii structurilor administrative instituite prin aceasta Hotarare de Guvern.

Astfel, fata de notificarea inaintata dumneavoastra va semnalam urmatoarele inadvertente :

  • O posibila eroare materiala constand in lipsa din textul Hotararii de Guvern a Sucursalei de Hidrocentrale Caransebes;
  • Notificarea eronata si tendentioasa cu privire la CHE Strejesti si CHE Arcesti care fac parte din Sucursala de Hidrocentrale Slatina si ca atare din Compania Nationala Hidroenergrtica si nu din Compania Nationala Electra asa cum gresit v-au fost notificate.

In consecinta, va rugam sa faceti demersurile necesare pentru clarificarea acestei situatii. In opinia noastra data corecta a notificarii catre dumneavoastra va decurge din momentul in care vor fi facute toate indreptarile necesare si publicate in Monitorul Oficial intr-o Hotarare de Guvern actualizata.

Cu deosebit respect,

Presedinte Decebal Sulea.