Bine ati venit pe site-ul Filialei Hidroelectrica HIDROSIND!

Daca doriti sa fiti informat la timp de activitatea noastra sau sa aduceti comentarii la materialele postate pe acest site, va rugam inregistrati-va.

Member Login
Lost your password?
Not a member yet? Sign Up!

Activitati sportive in Hidroelectrica.

mai 18, 2012
By

Si in anul 2011, o parte din salariatii S.C. HIDROELECTRICA S.A au participat la diverse actiuni sportive organizate de FAS PROMETEU.Numarul acestora a fost de aprox. 650 de persoane, iar daca luam in calcul actiunile sportive organizate de fiecare Asociatie Sportiva in parte, numarul salariatilor implicati in miscare sport si agrement ajunge la aprox. 1500.

In cadrul politicii de Management General, un loc aparte il ocupa atentia data activitatilor sportive si de agrement, prin care se urmareste creşterea tonusului fizic şi psihic al salariaţilor, combaterea sedentarismului care alterează starea generală de sănătate, îmbunătăţirea condiţiei fizice şi reducerea aportului medical la refacerea sănătăţii alterate de poziţiile incorecte sau vicioase din timpul orelor de muncă, o mai bună cunoaştere a personalului din sucursale, bun prilej de socializare, toate acestea facand parte din cultura noastra organizationala. Putem spune, fara sa ne inselam , ca societatea nostra este printre putinele dintaracare sustine acesta forma de organizare a miscarii sportive.

Prin aceste activitati se genereaza incredere angajatilor, loialitate si spirit de echipa, cresterea vizibilitatii brandului, dar mai ales o mai buna sanatate si o mai buna colaborare intre salariati.

Urmare a competitiilor desfasurate, se intocmesc clasamente pe puncte și medalii pe întreaga activitate sportivă. Rezultatele sunt popularizate pe site-urile federaţiei (www.fasprometeu.3x.ro) şi Hidroelectrica, iar premiile au constat în diplome, medalii și cupe.

Aceste competitii se desfasoara dupa un regulament propriu, specific fiecarui sport.
Întrecerile sportive au un rol deosebit, deoarece pe lângă competiţia propriu-zisă există şi şansa de cunoaştere reciprocă și schimb de experienţă între salariaţi. În plus au loc vizite la obiectivele hidroenergetice având în vedere că fiecare competiţie este organizată, prin rotaţie, de o altă asociaţie sportivă.La aceste intreceri participa aproximativ 12% din salariati, dar tinand cont de activitatile sportive desfasurate de catre fiecare Asociatie in parte, putem spune ca numărul salariaţilor din Hidroelectrica, implicaţi în activităţi sportive şi de agrement, se apropie de 18 sau 20% din totalul angajaţilor, aceste activităţi având loc după orele de program, cu scopul refacerii forţei de muncă şi recreere.

Cu această ocazie mulțumim Federației Sindicale ”Hidrosind” din cadrul S.C.HidroelectricaS.A., care a achitat contravaloarea cupelor, medaliilor și diplomelor precum și conducerii S.C. Hidroelectrica SA care a aprobat participarea salariaților la aceste competiții.

Motto-ul nostru este: ai castigat, continua; ai pierdut, continua.

Iuliuss NEMTEANU
Presedinte A.S. AQUA FORTE