Bine ati venit pe site-ul Filialei Hidroelectrica HIDROSIND!

Daca doriti sa fiti informat la timp de activitatea noastra sau sa aduceti comentarii la materialele postate pe acest site, va rugam inregistrati-va.

Member Login
Lost your password?
Not a member yet? Sign Up!

5 decembrie – cu Borza, fara Borza

decembrie 5, 2013
By

Gata si pe ziua de azi.
A venit Borza, l-am contestat, domnia sa sustine ca AGA face ce vrea muschii ei, adica poate sa puna in Comisia de negociere pe oricine, noi am insistat ca nu mai are ce sa caute in comisie cineva care nu mai are nici o treaba cu Hidroelectrica fiindca asa zice legea si fiindca riscam sa ne fie anulat CCM daca nu este incheiat conform prevederilor legale, s.a.m.d.

Mai departe, am cerut continuarea discutiilor fara Borza; am solicitat sa fie inlocuit de loctiitorul sau conform deciziei (acesta fiind domnul Stanculescu). Administratia ne-a comunicat ca marti 10.12.2013 are loc sedinta CS si punctul de vedere Hidrosind va fi prezentat acestui organ de conducere, prin urmare ne putem intalni abia miercuri 11.12.2013 ora 10:00. Noi am tinut-o pe-a noastra, adica azi fara Borza, ei pe-a lor, adica miercuri dupa CS. La ora aceasta se semneaza PV pe ziua de azi.

Nu au lipsit nici amenintarile ca doar cu domnia sa putem negocia cu succes, ca altfel vom ramane fara CCM precum si abureala ca in spiritul Craciunului care se apropie mai este dispus la concesii, adica reia propunerea de saptamana trecuta, chiar daca atunci a spus ca acea oferta (cea pe care v-am chestionat)e valabila doar 24 ore.

Baliverne.
Cine sa-l mai creada ?
Vineri declara a nu stiu cata oara ca pleaca si nu mai vrea sa auda de Hidro, astazi nu se poate fara el (din nou).
E posibil ca cineva sa doreasca sa ramanem fara CCM, intr-o forma sau alta.
Posibil ca Borza sa fie o unealta in acest joc. Posibil sa fie chiar uneltitorul-sef.
Care ar putea fi efectele ?
Discreditarea sindicatului, chiar desfiintarea acestuia (avem si niste procese pe rol intentate de EuroINSOL) si ingenunchierea salariatilor deschide calea unora sa faca ce vor cu Hidroelectrica.
In acelasi timp, se pot acoperi niste urme, niste abuzuri proaspat savarsite.
Care o fi pretul ?
Cine profita ?
Raspundeti-va singuri, domnilor colegi.

Iar dvs, domnilor administratori, hai sa va vedem, va asumati consecintele ?

Nicolae Aurariu.

.