Bine ati venit pe site-ul Filialei Hidroelectrica HIDROSIND!

Daca doriti sa fiti informat la timp de activitatea noastra sau sa aduceti comentarii la materialele postate pe acest site, va rugam inregistrati-va.

Member Login
Lost your password?
Not a member yet? Sign Up!

20 iunie – sprijin pentru mamele disponibilizate

iunie 20, 2013
By

Vazand ultimele declaratii ale administratorului judiciar al Hidroelectrica, referitoare la concedierea salariatelor Hidroelectrica insarcinate sau aflate in concediu pentru ingrijire copil, Hidrosind face urmatoarele precizari :

Suntem revoltati, ca simpli cetateni si organizatie sindicala in acelasi timp, de jignirile si insultele aduse de  administratorul judiciar salariatelor pe care le reprezentam si, prin acestea, femeilor din Romania care mai au curaj sa nasca si sa creasca copii in aceasta tara, in aceste vremuri. Solicitam domnului Borza scuze publice pentru declaratiile facute.

Suntem solidari cu colegele noastre si le sustinem demersurile intreprinse pentru demascarea abuzurilor savarsite de administratorul judiciar al Hidroelectrica.

Vom sprijini orice actiune legala pe care aceste Doamne o vor intreprinde.

O prima luare de pozitie este sesizarea de catre Hidrosind a Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii, sesizare (atasata) inaintata in aceasta dimineata.

20 iunie 2013,

Bucuresti.