Bine ati venit pe site-ul Filialei Hidroelectrica HIDROSIND!

Daca doriti sa fiti informat la timp de activitatea noastra sau sa aduceti comentarii la materialele postate pe acest site, va rugam inregistrati-va.

Member Login
Lost your password?
Not a member yet? Sign Up!

18 iunie 2012 : Comunicat Hidrosind

iunie 18, 2012
By

INSOLVENTA PROVOCATA

Cu toate ca nimeni din Hidroelectrica nu recunoaste ca a cerut insolventa societatii, ea a fost pregatita probabil cu mult timp in urma (vezi, de ex, H AGA nr. 21/25.05.2012, http://www.hidroelectrica.ro/aga/014_01_Hotarare_AGA_21-2012.pdf).

Hidrosind a anticipat aceasta manevra a managementului societatii; in momentul de fata ne punem cateva intrebari :

–        cu cine s-a negociat insolventa Hidroelectrica ?

–        cui serveste insolventa Hidroelectrica ?

pentru ca, in mod evident, Hidroelectrica nu dispune de suficiente lichiditati, dar dispune de active foarte atractive : hidrocentralele tarii.

In procesul de miercuri 20 iunie, in care se va solutiona cererea respectiva, Hidrosind va interveni si se va opune cu reale, chiar foarte reale sanse de castig.

Consideram ca masura trecerii in insolventa, care nu putea fi luata decat de Consiliul de Administratie al Hidroelectrica ( chiar daca domnul Presedinte al CA declara ca nu stie nimic despre aceasta ) este o masura pripita. Reamintim ca printre creditorii Hidroelectrica, pe langa niste baieti mai mult sau mai putin destepti, pe langa alte firme mai mult sau mai putin importante, se mai afla BM, BERD si, nu in ultimul rand, salariatii societatii. Cel putin ultimele doua categorii de creditori nu au fost consultati !

Salariatii din Hidroelectrica solicita sprijinul mijloacelor media si societatii civile pentru a impiedica praduirea celei mai importante societati cu capital majoritar de stat.

Nicolae Aurariu,

Secretar general Hidrosind.

P.S.

Deoarece solicitarea oficiala a unor reprezentanti ai Hidroelectrica adresata Tribunalului Bucuresti de a lua la cunostinta de continutul dosarului respectiv a fost respinsa,  cerem in mod public Consiliului de Administratie al Hidroelectrica publicarea motivelor si autorilor acestei rusinoase cereri pe site-ul oficial al societatii. In spiritul transparentei atat de mult trambitata …