Bine ati venit pe site-ul Filialei Hidroelectrica HIDROSIND!

Daca doriti sa fiti informat la timp de activitatea noastra sau sa aduceti comentarii la materialele postate pe acest site, va rugam inregistrati-va.

Member Login
Lost your password?
Not a member yet? Sign Up!

15 martie 2012 : Comitet Executiv Hidrosind.

martie 16, 2012
By

Principalele subiecte abordate :

1. Este aprobat programul de actiuni pentru perioada imediat urmatoare : 

(a) Comunicat de presa care va fi transmis in 18 martie si in care sa ne precizam pozitia fata de managementul privat si listarea la bursa;
(b) Pichetarea prefecturilor din judetele unde Hidroelectrica are sedii de sucursale, in intervalul 19-30 martie 2012, cu depunerea de petitii
(c) Pichetare cu 500 persoane la sediul Ministerului in prima saptamana din aprilie

2. Contractele cu ” baietii destepti „ : comiteteul este informat cu privire la draftul de invitatie la conciliere de catre Hidrosind a partilor interesate ( Hidroelectrica respectiv firmele cu care a incheiat contractile de furnizare a energiei in afara OPCOM ) in vedera revocarii acestora. Temeiul legal : suntem co-actionari la Hidroelectrica, prin pachetul de actiuni achizitionate de Hidrosind la Fondul Proprietatea ( februarie 2012 ).

3.  Se supune la vot cererea de afiliere la Hidrosind a sindicatului constituit la nivelul Filialei Hidroserv Hateg. Se voteaza cu unanimitate de voturi afilierea Sindicatului Energetica Hateg la Filiala Hidroelectrica Hidrosind. Presedintele de sindicat de la Hidroserv Hateg, domnul Nicolae Bal, prezinta pe scurt sindicatul.