Bine ati venit pe site-ul Filialei Hidroelectrica HIDROSIND!

Daca doriti sa fiti informat la timp de activitatea noastra sau sa aduceti comentarii la materialele postate pe acest site, va rugam inregistrati-va.

Member Login
Lost your password?
Not a member yet? Sign Up!

12 octombrie 2012 : Comunicat presa.

octombrie 12, 2012
By

Miercuri 10.12.2012 a avut loc o videoconferinta cu directorii din Sucursale si Hidroserv-uri organizata de administratorul judiciar al Hidroelectrica. Tema principala a intalnirii : Hidrosind si recursul insolventei.

A fost suparare mare, data de indrazneala Hidrosind de a avea alte pareri decat administratorul judiciar. Sarcina data directorilor a fost sa discute cu salariatii si sa previna orice gesturi incontrolabile si iresponsabile, care pot sa degenereze, sub sanctiunea desfacerii contractelor de munca a liderilor de sindicat si a directorilor din unitatile cu probleme sindicale. Li s-a cerut directorilor sa dea un raport de activitate cu ce se intampla in sucursale, in mod special pe ceea ce pregatesc liderii de sindicat si in ce masura liderii de sindicat de la sucursale cupleaza la planul criminal al lui Rosu, Sulea si Aurariu. Solicitam administratorului judiciar sa puna la dispozitia presei inregistrarea acestei videoconferinte.

Indiferent de cat suntem de comozi sau incomozi, de linistiti sau de revoltati, consideram ca daca nu ne vom spune raspicat opiniile vom pune in pericol nu doar locurile noastre de munca ci si ale celor care depind de Hidroelectrica. Insolventa Hidroelectrica a fost o stare creata abuziv si prosteste. Elegant si civilizat este sa lasam instanta de judecata sa se pronunte liber. Indiferent de solutie, suntem obligati s-o respectam si va trebui sa stim foarte limpede ce avem de facut mai departe.

Cat priveste amestecul administratiei in treburile organizatiilor sindicale, ii anuntam public pe domnii administratori si pe domnii directori de sucursale / filiale ca vom avea deosebita placere sa le intocmim plangeri penale celor care vor face presiuni asupra liderilor de sindicat, asupra membrilor de sindicat, asupra salariatilor in general. Atat in ceea ce priveste apartenenta sindicala cat si in ceea ce priveste participarea la actiuni de protest organizate si desfasurate cu respectarea prevederilor legale. Nu vom avea nici cea mai mica ezitare sau regret, indiferent de prietenii sau amicitii mai vechi sau mai noi. Iar cei care nici acum nu inteleg decat sa stea cu capul plecat in fata administratorului care-i numeste “politruci” si “directori de paie” si sa-i cante in struna ca sa-si salveze scaunul, mai bine sa plece acum. Sa ne lase in pace. Ne descurcam si fara ei. Ca intotdeauna, sau chiar mai bine. Pentru ca este dreptul nostru sa ne manifestam, atata timp cat respectam legea.

In atasament, o dedicatie speciala din partea Hidrosind : maestrul Tudor Gheorghe, pe care probabil multi dintre noi il admiram.

Hidrosind.