Bine ati venit pe site-ul Filialei Hidroelectrica HIDROSIND!

Daca doriti sa fiti informat la timp de activitatea noastra sau sa aduceti comentarii la materialele postate pe acest site, va rugam inregistrati-va.

Member Login
Lost your password?
Not a member yet? Sign Up!

09.05.2014 – Sedinta Adunarii Creditorilor Hidroelectrica

mai 9, 2014
By
UPDATE 10.05.2014 ( un comentariu avizat ) :
 
Din nou despre „solutiile” insolventei la Hidroelectrica
Jean Constantinescu
 
Un director de societate nu poate pretinde ca a crescut veniturile prin reducerea cotelor de vinzari pe piata reglementata, atribut exclusiv al ANRE.
Reducerea la jumatate a cheltuieleilor de mentenanta pe 2013 a fost arbitrara si nu ca efect al licitatiilor. De altfel, nu trebuia efectuata acum nici analiza, inerent simplista, a programului de mentenanta desfasurat pe durata intregii perioade de tranzaitie. Redimensionarea si reducerea numarului de Hidroservuri nu era in mod necesar solutia reducerii costurilor abuzive la Hidroelectrica, ca si renuntarea la externalizarea reala a acestora. Dimpotriva, aceste restructurari trebuiau continuate, dar in conditii de piata, sustinindu-se competitia reala dintre furnizorii de servicii si, mai ales, deschiderea lor catre clienti netraditionali, inclusiv producatorii regenerabili.
Nu trebuiau decise acum nici investitiile pe termen mediu – lung, inclusiv renuntarile; se putea insa impune ca la iesirea din insolventa sa fie refacute aceste programe si proiecte la conditii de sustenabiliatate. Si trebuia cerut guvernului sa antreneze participarea tuturor utilitatilor interesate, in inundatii, irigatii, alimentari cu apa etc. Si angajarea de consultanti alesi prin proceduri legale de licitatie internationala.
Atita timp cit administartorul judiciar nu a scos societatea din insolventa, schimbarea managementului nu poate fi o prioritate. Proiectul Phoenix, de selectie a managerilor e un abuz; numai o societate viabila isi poate selecta managementul de care are nevoie in conditii legale si de eficienta. Si nici relocarea companiei intr-un sediu ‘mai reprezentativ’.
 
—————————————————————————————————————–

09.05.2014 – Sedinta Adunarii Creditorilor Hidroelectrica

Aveti mai jos Convocatorul pentru sedinta din data de 7 mai 2014 si Procesul Verbal al Adunarii.

Convocator.

Proces Verbal.

Lectura placuta…

Aveti timp pentru comentarii in weekend.

Nicolae Aurariu.

.

One Response to 09.05.2014 – Sedinta Adunarii Creditorilor Hidroelectrica

  1. igrec on mai 12, 2014 at 15:45

    Ce sa faci tată, te imprumuti – trebuie sa dai inapoi !

    Si de ce te-ai imprumutat? Ce-ai facut cu banii ăia? Ai tinut niste trântori?

    Oamenii dati afara? … Victime colaterale… Spuneti-le să vină la demonstratii domnilor trântori!