Bine ati venit pe site-ul Filialei Hidroelectrica HIDROSIND!

Daca doriti sa fiti informat la timp de activitatea noastra sau sa aduceti comentarii la materialele postate pe acest site, va rugam inregistrati-va.

Member Login
Lost your password?
Not a member yet? Sign Up!

06.08.2014 – Hidroelectrica se pregateste pentru vanzarea unor active

august 6, 2014
By

Pe data de 30 iulie a avut loc sedinta Comitetului Creditorilor Hidroelectrica.

Subiectul : a fost selectat evaluatorul Romcontrol SA si remuneratia (177.200 lei + TVA) pentru „prestarea unor servicii de evaluare energetica pentru obtinerea certificatului de performanta energetica si servicii de evaluare pentru stabilirea valorii de piata a unor bunuri proprietate privata a Hidroelectrica S.A. in scopul vanzarii”.

Pentru cei care aveti rabdare, gasiti Procesul Verbaatasat aici.

Bunurile pe care administratorul judiciar doreste sa le scoata la vanzare sunt :

– 600 locuinte de serviciu,

– 40 sedii si spatii administrative,

– 22 case/vile,

– 100.000 mp teren intravilan.

EuroInsol estimeaza obtinerea unei sume de 50 milioane euro din vanzarea acestor active (25% din profitul estimat pentru 2014) si o economie anuala de 2 milione euro din cheltuielile administrative prezente cu intretinerea acestor spatii/terenuri.

In urma acestui demers al administratorului judiciar, in data de 4 august am inaintat solicitarile subsemnatului (fax si mail) catre Comisia Mixte administratie – sindicate.

Din punctul meu de vedere, salariatii ar trebui sa aiba un cuvant important de spus pe acest subiect, motivele le gasiti in adresa mentionata.

Si tot parerea mea este ca ar trebui sa va mobilizati toti pentru acest subiect, fiindca e vorba de patrimoniul Hidroelectrica, de bunurile noastre, ale salariatilor de rand.

Nicolae Aurariu.

.