Bine ati venit pe site-ul Filialei Hidroelectrica HIDROSIND!

Daca doriti sa fiti informat la timp de activitatea noastra sau sa aduceti comentarii la materialele postate pe acest site, va rugam inregistrati-va.

Member Login
Lost your password?
Not a member yet? Sign Up!

Rezumat 11.12.13 : aproape deja-vu …

decembrie 11, 2013
By

A venit domnul Borza cu vestea ca a primit mandat de la CS (in sedinta de ieri) sa continue negocierile in calitate de Presedinte al Comisiei de negociere. Ne-a spus din start, fara sa ne mai intrebe ce parere avem si fara sa ne mai faca vreo propunere, ca daca noi ne mentinem punctul de vedere de sapatamana trecuta referitor la prezenta domniei sale in comisie, directoratul va convoca de urgenta AGA extraordinara si-i va cere sa se pronunte (din nou) pe acest subiect, iar pana atunci vom suspenda negocierile. Ceea ce s-a si intamplat.

Cu observatia ca noi am insistat in continuare ca negocierile sa se desfasoare prin inlocuirea fostului presedinte al comisiei pe partea administratiei (Borza, care si-a pierdut calitatea in baza careia a fost numit in comisia de negociere) cu loctiitorul desemnat prin aceeasi decizie, acest lucru fiind posibil chiar si pana la intrunirea AGA. In plus, consideram ca este de datoria Directoratului sa stea la masa negocierilor, avand in vedere ca acestea au fost amanate in mod repetat din motive care nu privesc salariatii si reprezentantii acestora.
Toate acestea au fost consemnate o parte in procesul verbal si o alta parte intr-o adresa inaintata AGA, careia i-am cerut sa tina seama de punctul nostru de vedere.
Prin urmare, noi ne vom prezenta in fiecare zi la discutii. Dar probabil ca vom discuta singuri…

Nicolae Aurariu.

.