Sunt de acord doar cu o parte din ceea ce spune domnul Matasa.
Unele lucruri sunt retorica goala, chiar daca va suparati.
Faptul ca domnul Matasa nu are o transpaleta manuala (costa vreo 2500 lei) la centrala la care este sef nu cred ca este vina sindicatului.
Ce ar trebui, sa faca sindicatul referatul de necesitate ? Daca Matasa a facut 1-2 referate si nu au fost rezolvate, daca ulterior a cerut ajutorul sindicatului si nu l-a primit, abia atunci poate sa-i bage vina, la liderul local.
Alta problema este cea a conditiilor de munca, care ne doare pe toti. Cine cere o firma autorizata care sa verifice conditiile de munca nu stie, probabil, daca acest lucru este posibil sau nu.
Domnul Aurariu v-a spus sa cititi legislatia. Din ce am apucat eu sa vad prin legile enumerate de domnul lider cam asa este, nu suntem prinsi in anexele de la HG si nu se mai poate face nimic acum daca nu se schimba legea, probabil de aceea a si spus ca a atacat-o la CCR.
Atentie, bancurile bune nu rezolva probemele noastre, care sunt de ani de zile, nu de acum dar le-am inghitit cu totii. Aurariu are nevoie de sprijin real, de idei si argumente bazate, nu de heirupisme.