Buna ziua.
Ati citit numai prima frază a interpelarii mele către dvs. Restul le-ati evitat...diplomatic.
Multumesc că nu v-ati enervat să blocăm discuția, dar hai sa trecem la treabă.
Nu vă mai osteniti sa contrati cele negative din scrierile noastre ci axati-vă pe cele pozitive.
Hai să intocmim cat de repede, baza de plecare la negocierea CCM pe 2018.
1. Toate drepturile din CCM dinaintea insolventei + 50 % marire salarii, + asigurari private de sanatate + expertizarea serioasa a locurilor de munca pentru incadrare in conditii deosebite si speciale de munca... si pentru a completa lista mai departe, cititi pe sait propunerile pertinente ale colegilor nostri. Vedeti ca au ramas aici, numai oameni cu care se poate purta un dialog constructiv. Ei sunt ajutorul nepretuit al dvs. Prin interventiile d-lor, puteti fi in permanenta in contact, cu situatia reala de la locurile de muncă. S-ar putea sa nu corespunda, cu ceea ce va raporteaza altii. Eu unul sunt mandru, ca am colegi care gândesc clar. Si pe colegul Adrian Matasă (moldoveanul, cum i-ati spus dvs), care s-a ,,identificat", trebuie sa-l introduceti neapărat in comisia de negociere a CCM. Pentru ca are sange in instalatii. Exact ce ati cerut dvs de la noi. Si pentru asta merita felicitat.