Autor Subiect: CAT NE MAI LASAM PROSTITI  (Citit de 19107 ori)

Offline Administrator

• Administrator
  • Sr. Member
  • Mesaje postate: 384
    • Vezi Profilul
Re: CAT NE MAI LASAM PROSTITI
« Răspuns #15 : Iunie 14, 2017, 07:59:25 p.m. »
http://evz.ro/hidroelectrica-buna-de-plata-inca-un-process-castigat-de-consili.html

Domnule Aurariu va rog sa cereti ca avocatilor societati sa  faca dosare si sa le puna  pe rol persoanelor care au fost in conducere cind sau incheiat acele contracte pentru prejudiciu adus societati. Nu noi sa muncim pentru a plati "spagile " unor directori.Sau domni avocati sint preoupati rau de tot de procesul cu drepturile noastre salariale.  Plus ca autoritatile statului ar trebui sesizate de subminarea economiei de stat,sau acesti directori aveau voie la orice ,avind in vedere ca era o societate de stat. Noi nu avem voie a ne cere drepturile pe munca noastra ,insa domni directori au voie la orice ? ,pina cind ?  /
Curtea de Apel Bucureşti a dat câştig de cauză Consiliul Concurenţei care a câştigat, în procesul intentat de Energy Holding SRL pentru anularea deciziei prin care compania a fost sancţionată, alături de Hidroelectrica şi alţi parteneri contractuali ai acesteia, instanţa menţinând amenda în valoare de 12,36 milioane lei (circa 2,8 milioane de euro)  / Sint bani grei ce noi vom trebui a munci pentru a plati "smecheriile " unor "directori". Ne sufla minimul pe economie in ceafa, iar noi nu schitam nici un gest macar.

Pentru unele dintre aceste contracte, unii directori au fost deja condamnati si executa pedepsele repective.
Pentru altele, cercetariile sunt iin curs.
Din pacate, procurorii i-au gasit vinovati doar pe cei care au "executat", nu si pe ceii care au dispus.

rami

• Vizitator
« Răspuns #16 : Iunie 14, 2017, 08:06:11 p.m. »
Ministrul energiei va pleca cat de curand, noi nu am primit nimic desi am produs cel mai mare profit din Romania, acum va veni alt ministru, pana va intelege si asta ce inseamna Hidroelectrica se termina anul, banii care i-am pierdut noi anul acesta, cine ni-i mai da?
Stie cineva ce s-a intamplat azi la procesul cu grupele de munca de la Arges?
Pe andrei il doare=n dos, tace ca .... in iarba, sa intelegem ca ni-l pierde si pe asta?

Offline Administrator

• Administrator
  • Sr. Member
    • Vezi Profilul
Re: Domnule Aurariu,
« Răspuns #17 : Iunie 14, 2017, 08:18:48 p.m. »
Revin! Eu si cea mai mare parte a colegilor mei, v-am votat ! Ganditi-vă foarte serios că lumea și-a pierdut increderea in sindicat!  Aveți autoritatea, pregătirea precum și fondurile necesare să ieșiți în mas-media, săptămânal-periodic. Dvs personal sau prin comunicate. Informați țara despre faptul că Hidroelectrica, o societate a României, a încăput pe mâinile unor indivizi care fac ce fac. Ieșiți și explicați lumii, ce important este rolul hidrocentralelor în SEN precum și ce importanta este meseria de tehnician hidroenergetician. Spuneți lumii, cum se urmărește distrugerea hidrocentralelor prin sistarea tuturor investițiilor în echipamente noi iar acestea fără tehnologie nouă, vor deveni un morman de fiare vechi. Explicați pericolul pe care il reprezintă o centrala cu un baraj si o acumulare, fără personal de exploatare și fără revizii și reparații. Spuneți oamenilor că nu putem să modernizăm utilajele dacă dăm toți banii în sacul fără fund al bugetului și FP. Ieșiți și explicați lumii, care este starea de spirit în rândul salariaților și diferențele uriașe între veniturile muncitorilor și a șefilor. Ieșiți și explicați că supercentralizarea din ultimul timp, nu este benefică și crează blocaje  în funcționarea angrenajului societății. Organizați un miting in București, la care să participe toți salariații societății.

In esenta, pe motive, aveti dreptate.
Stim cu totii aceste lucruri.
Le stiu si altii, dar nu le pasa fiindca au alte interese.
Despre numirile in diverse functii si diverse organisme, la mai multe societati, a scris destula presa si destul de bine.
Din pacate, rezultate zero, fiindca alesii isi vad de treaba, adica de treaba lor.
Tot din pacate, trebuie sa  spun ca am fost dezamagit total de reactia unor (multor) colegi pe aceste subiecte, nu mai departe de acum 2 luni, cu ocazia ultimei pichetari.
Am vorbit atunci exact de investitii, mentenanta, listare, politica de personal.
A fost deranjata nu doar conducerea Hidroelectrica, cum era si normal, dar si o parte a salariatilor, care doreste sa rezolvam doar partea salariala, fara sa inteleaga ca toate sunt legate.
Reactii au fost sii la minister, dar toate minsusurile actualei conduceri sunt folosite pe invers, adica nu se cauta rezolvarea problemelor ci doar pretexte pentru a da unora in cap pentru a face loc altora.
Acum, nu avem cu cine sa discutam.
Vede toata lumea ce mizerie a ajuns lupta politica.
Nimanui nu-i pasa acum de Hidro, toti se bat doar pentru propriile scaune.
Se va termina, mai repede sau mai tarziu, mai bine sau mai prost.
Nu ma astept la ceva mai bun, totusi, pentru a ne face ascultati si intelesi avem nevoie de o minima stabilitate la nivel superior.

Offline Administrator

• Administrator
  • Sr. Member
    • Vezi Profilul
« Răspuns #18 : Iunie 14, 2017, 08:27:53 p.m. »
Ministrul energiei va pleca cat de curand, noi nu am primit nimic desi am produs cel mai mare profit din Romania, acum va veni alt ministru, pana va intelege si asta ce inseamna Hidroelectrica se termina anul, banii care i-am pierdut noi anul acesta, cine ni-i mai da?
Stie cineva ce s-a intamplat azi la procesul cu grupele de munca de la Arges?
Pe andrei il doare=n dos, tace ca .... in iarba, sa intelegem ca ni-l pierde si pe asta?

Eu stiu ce s-a intamplat, fiindca am vorbit cu el.
A fost la proces si m-a sunat dupa.
Dvs. de ce nu o faceti ?
Pe de alta parte, au fost in sala vreo 10 colegi de-ai dvs., cu adevarat interesati de subiect.
Dvs. de ce nu ati fost ?
Poate ati fost in tura sau sunteti la program de zi, pot sa inteleg.
Dar nu pot sa inteleg de ce nu va vorbiti intre voi, sa mearga cate unul din 15 la fiecare termen, daca tot nu aveti incredere nici in lider si nici in avocat.

Offline mihaela

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 79
    • Vezi Profilul
« Răspuns #19 : Iunie 14, 2017, 11:16:09 p.m. »
Din cate am auzit s-a hotarat la Guvern ca toate societatile si  companiile de stat vor face rectificari de BVC astfel incat sa creasca valoarea tiketelor.
Stie cineva ceva oficial?

rami

• Vizitator
« Răspuns #20 : Iunie 15, 2017, 10:20:42 a.m. »
Noi comunicam cum putem, dar liderul de sindicat cum comunica?
Nu mi-ati raspuns cum recuperam banii pe care ii pierdem anul acesta?

Sindicalist

• Vizitator
« Răspuns #21 : Iunie 17, 2017, 05:24:31 p.m. »
Sper ca la urmatorul termen citi mai multi colegi sa fie prezenti in sala de tribunal pe  05.07.2017 la Bucuresti. Nu ca nu am avea incredere in doamnele avocat ,dar sa vada judecatori ca intradevar sintem interesati de drepturile noastre . Pe aceeasta cale fac apel la toti colegi ce au posibilitatea a ajunge la proces sa o si faca. Haideti sa venim la proces sa aratam ca sintem interesati de drepturile noastre.Este dreptul nostru de a merge ,sa umplem sala. .Sintem la un pas de minimul pe economie  ,cei mai multi cu peste 20 de ani vechime multumita "liderilor de o viata " si noua in primul rind  ,drepturi taiate foarte mult si performante maxime. Acest lucru este visul orcarui Manager  .La noi din pacate sa transformat in realitate ,dar in salarile noastre nu se vede nici macar 1 ban. Din contra amenintari cu scaderi  salariale si cu dat afara . Oare  in tara asta mai sint ca noi ? ,eu spun ca NU.
« Ultima Modificare: Iunie 18, 2017, 10:09:32 p.m. de Sindicalist »

Offline mihaela

• Jr. Member
  • **
    • Vezi Profilul

Offline mihaela

• Jr. Member
  • **
    • Vezi Profilul
« Răspuns #24 : Iunie 20, 2017, 06:54:14 p.m. »
Si Guvernul a aprobat proiectul de buget pe 2017 asa cum a fost propus?Stie cineva?

Offline Ardelean

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 40
    • Vezi Profilul
« Răspuns #25 : Iunie 20, 2017, 08:35:40 p.m. »
  Ședința de guvern de azi nu  a avut loc, s-a amânat pe joi .

Offline Nostradamus

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 26
    • Vezi Profilul
« Răspuns #26 : Iunie 21, 2017, 10:35:44 a.m. »
Pentru Mihaela. CARE GUVERN ??? :D

Offline Alessandro Volta

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 25
    • Vezi Profilul
« Răspuns #28 : Iunie 21, 2017, 09:37:44 p.m. »

Hotararea de guvern-buget 2017-Hidroelectrica

http://sgg.gov.ro/new/wp-content/uploads/2017/06/HGNF-2.pdf

Offline mihaela

• Jr. Member
  • **
    • Vezi Profilul
« Răspuns #29 : Iunie 22, 2017, 08:19:31 p.m. »
Deci s-a aprobat in sedinta de astazi bugetul pe 2017?