Mai oameni buni, vorbim degeaba, atata timip cat El Lider Maximo Aurariu nu are niciun fel de autoritate in fata liderilor din sucursale, nu vom castiga nimic, dimpotriva, vom pierde tot ce am obtinut acum 10-15 ani.
Eu il intreb pe domunul Aurariu de mult timp cum ii evalueaza, cum ii controleaza si mai ales cum ii sanctioneaza pe liderii care nu-si fac treaba, si pe cei care mai rau, sunt uneltele administratiei in sindicat.
Domnul Aurariu o tine pe aia cu "faceti alegeri si dati-i jos", nu intelege ca e greu sa-l mai dai jos pe unul ca andrei sau bucuroiu pentru ca astia si-au facut cate o gasca (gasca care este motivata cu diferite metode), si e greu sa-i mai dai jos de la ciolane!
De exemplu, il intreb pe domnul Aurariu tot de mult timp, de ce nu aduna liderii din tara si sa organizeze un miting de 2000 de hidroenergeticieni la Bucuresti, si ne tot abureste cu diferite tertipuri.
Pai cand am facut mitingul ala amarat, ultimul, toti liderii de din sucursale nu stiau pe unde sa se mai ascunda, daramite sa mai mobilizeze oamenii.
Ce le-a facut domnul Aurariu?
NUMIC, asa ca, cu acesti lideri cu Aurariu in frunte, vom ajunge de rasul lumii, vor rade croitoresele de noi!