Am, facut sondajul cu sindicatul reprezentat de o Casa de avocatura sa vazut destul de clar ce vrea majoritatea ,tine cineva cont? Nimeni. Lideri majoritatea nu au nici o traba cu sindicatul ,oameni administratiei,dar culmea din 4 in 4 ani tot ei ies lideri, pai cine ii alege dragi colegi ,directori,cei de la personal ...? Nu ,nu directori ci noi muncitori dragi colegi,oare care or fi vinovatii de situatia de fata ?. Foarte multi colegi mai fricosi decit niste iepuri , ba din contra cred ca si aceste animale sint mult mai curajoase ca multi dintre colegi nostri. Parea mea personala per ansamblu domnul Aurariu ar face treaba buna dar din pacate cu mare regret o spun ,nu are cu cine, incepind de la lideri corupti si terminind cu membri fricosi si multumiti ai sindicatului. In acest ritm situatia noastra a muncitorilor ma refer, va merge spre dezastru adica salariu minim pe economie sau posibil si mai rau 60% din minimul pe economie, si culmea la cea mai profitabila intreprindere din tara. Acest lucru spune foarte multe. Iar daca cineva sustine contrariu ,ar trebui ca miine toti lideri dovediti corupti a fi schimbati, dar nu are cine sa ii schimbe,garantat.