Autor Subiect: Salarizare - continuare discutii  (Citit de 21884 ori)

Offline electrician cc

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 11
    • Vezi Profilul
Re: Salarizare - continuare discutii
« Răspuns #30 : Martie 23, 2017, 12:18:29 a.m. »
La cfr greva adevarata=mariri salariale
La hidro simulacru greva=MU<E
FELICITARI.
Daca ai fost prost cand ai fost mic,acuma mare numai te joci

Sindicalist

• Vizitator
« Răspuns #31 : Martie 23, 2017, 03:37:37 p.m. »
Astept pe forum cit mai multe opini despre greva ,avind in vedere : 1- Inechitati salariale -nerezolvate; 2 - drepturi salariale prin instanta ;  3-dese incalcari a CCM. si Codul Munci ( privind plata orelor suplimentare cit si progamarile in CO. dupa placul administratiei,bonurile de masa distribuirea lor peste termenul admis de lege....etc.) si cite altele care  mai sint....
« Ultima Modificare: Februarie 16, 2018, 12:41:21 p.m. de Sindicalist »

rami

• Vizitator
« Răspuns #32 : Martie 24, 2017, 10:55:11 a.m. »
Domnilor lideri de sindicat, domnilor membrii de sindicat, sa facem o evaluare:
Ce este mai grav in Romania de azi,
sa opresti 150 de trenuri in gari cu sute de mii de oameni in ele sau pe peroanele garilor sa demiti imediat liderii tradatori si sa intri in greva spontana ( oameni care pierd serviciul in acea zi, studenti si elevi care pierd cursurile, oameni batrani bolnavi, copii mici etc)
Sau sa opresti cateva hidroageneratoare  ( HG care pot fi inlocuite imediat de termocentrale, fotovoltaice sau eoliene) sa demitem imediat liderii tradatori, gen cei de la Arges, Valcea etc ?
CEF-risti au oprit trenurile, au scapat de liderii tradatori si au primit imediat 15% marire de salariu.
Azi au iesit in strada parazitii de prin primarii (administratiile publice) si fac un scandal de zici ca le-au murit mamele, vor primi si ei dublari de salarii plus spagile zilnice,
duminica vor iesi si vor zbiera ca din gura de sarpe  spagarii militieni, (5000 de bucati), vor primi si ei dublari de salarii, acum au 1000 de EURO NET, vor primi 2000 de EURO NET plus spagile pe care le iau zilnic.
Noi cei care producem sute de miliane de EURO si trudim in cea mai valoroasa si profitabila firma din Romania ce primim?
Primim multa mui* de vreo 5 ani si vom mai primi!
De ce nu mergem si noi 2000 de hidroenergeticieni la Bucuresti in fata hidroelectricii si sa strigam asa cum stiu sa strige cei care nu produc plus-valoare (bugetarii), si daca nu ne vor da salariile proportionale cu valaoarea pe care o producem, sa oprim si noi imediat cateva hidroagregate,  DE CE domnilor lideri de sindicat?
Nu iesim in strada pentru ca nu ne lasa mafia de la Bucuresti, domnilor lideri de sindicat?

Offline electrician cc

• Newbie
  • *
    • Vezi Profilul
« Răspuns #33 : Martie 24, 2017, 10:58:08 a.m. »
Exact.De Ce?

jorj

• Vizitator
Oamenii nu cer pomana!
« Răspuns #34 : Martie 25, 2017, 08:42:25 p.m. »
Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face. Exista un sef care a uitat prigonirile la care a fost supus de catre hotomanul infractor a lui DIP, Iulian Pena. A uitat că linistea, a găsit-o printre oamenii simpli si muncitori, pe care-i asupreste ca pe iobagi, la randu-i acum! Acesti oameni cer sa le dati drepturile corect, fără înşelătorii, pentru că ei au facut Hidroelectricii profit istoric!

Offline scrupulosumasonerist

• Newbie
  • *
    • Vezi Profilul
« Răspuns #35 : Martie 26, 2017, 08:28:24 a.m. »
1) Cand se va recupera prejudiciul de cca 0,5 miliarde de Euro provenit din contractele pagubitoare cu baietii destepti?
Daca cei care au detinut functii de conducere de prim rang si atunci, cand se producea acest prejudiciu colosal, ca si in prezent, ar fi incercat sa-l recupereze sau ar fi impiedicat producerea lui, azi, pe langa profiturile uluitoare inregistrate din 2013 incoace, ar fi fost si mai multi bani in conturile companiei si si-ar fi putut manifesta atotputerniciile lor vremelnice elementara si dreapta generozitate.
2) De ce SRI nu a impiedicat producerea acestui prejudiciu luand pur si simplu pixul din mana lui Traian Oprea?
3) In presa din 2007 se prezinta dovada faptului ca Hidroelectrica a vandut prin contract bilateral energie firmei Grupul Industrial Voiculescu (acesta o cumpara de la Hidroelectrica, probabil sub costul de productie ca in cazul tuturor celorlalte contracte bilaterale sau in orice caz sub pretul mediu al pietei contractelor bilaterale, si o revindea la Metrorex) pentru ca apoi sa cumpere de pe Piata Zilei Urmatoare energie de la acelasi Grup Industrial Voiculescu dar la un pret evident mai mare.
4) De ce nu s-a anchetat intr-o anumita imprejurare si acest contract?

Bibliografie, privind vanzarea sub costurile de productie sau cele medii din piata administrata de OPCOM, preluata din rechizitoriul DIICOT(document public ca si rapoartele oricaror institutii publice: Curtea de conturi, ANAF etc):
http://www.kmkz.ro/investigatii-2/ancheta/rechizitoriul-diicot-cum-a-acoperit-seres-jahul-de-hidroelectrica (rechizitoriul întocmit de DIICOT, pus la dispoziția revistei Kamikaze de Înalta Curte de Casație și Justiție în urma unei cereri oficiale.)

Consecințele situației de la Hidroelectrica au fost un prejudiciu de 165 de milioane de USD, dar și punerea în pericol a Sistemului Energetic Național (SEN). Hidroelectrica încheiase contracte de vînzare de energie care depășeau producția proprie. Pentru a asigura întregul necesar cumpăra curent de la Termoelectrica, care era mult mai scump, dar îl vindea ca și cum ar fi fost produs de ea, deci mult mai ieftin. De aici pierderile. Punerea în pericol a SEN a fost explicată de dispeceri pentru procurori: “SC Hidroelectrica a încheiat contracte cu furnizorii licențiați pentru cantități mici de energie în golul de sarcină, noaptea, fără să informeze operatorul de sistem. Ca urmare a acestui fapt, pe perioada nopții, în gol de sarcină, producătorii termo au fost obligați să oprească anumite grupuri (...) consecința fiind o slăbire potențială a securității SEN”.
Dispecerii de energie despre jaful din sistem: "DE CĂCAT"...

"Sunt soldat imi servesc tara. Dar aceasta nu mai e tara mea. Acum stiu ca exista doar o singura cale de a servi Germania: ca tradator si accept acest lucru. Pot merge acesti oameni pana la capat?" Klaus von Stauffenberg(erou al luptei impotriva dictaturii hitleriste)
CFR-istii, politistii si functionarii publici au demonstrat ca pot merge pana la capat in timp ce hidroenergeticienii, nu!
« Ultima Modificare: Martie 26, 2017, 06:44:45 p.m. de scrupulosumasonerist »

Offline scrupulosumasonerist

• Newbie
  • *
    • Vezi Profilul
Re: Oamenii nu cer pomana!
« Răspuns #36 : Martie 26, 2017, 08:34:32 a.m. »
Si n-a avut nicio remuscare de a contribui, la porunca unui penal, la incercarea de a-si extermina fizic un subordonat devotat.
« Ultima Modificare: Martie 26, 2017, 08:40:06 a.m. de scrupulosumasonerist »

rami

• Vizitator
« Răspuns #37 : Martie 26, 2017, 04:27:56 p.m. »
Domnule "sindicalist", de acord 100% cu ultimul comentariu, dar la Arges nu s-a rezolvat nimic cu schimbarea liderului, cel care a castigat e baiat bun (la vechiul sindicat) , dar EL lider MHIMO andrei si-a facut un nou sindicat, se numeste Prometeu (el nu stie ce simbolistica are PROMETEU pt energeticieni, el este un simplu contabil), acest combinagiu in breasla sindicalistilor a momit o parte din sindicatul Hidrosind Arges, ( si eu m-am inscris in aceasta adunatura, printre primii) cu scopul de a se mentine in pozitia de secretar general  la Hidrosind, deci ne-a p.rostit pentru a ramane la butoane, in rest este acelasi combinagiu de doi lei.

Offline s.asimionesei

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
    • Vezi Profilul
« Răspuns #38 : Martie 26, 2017, 06:30:44 p.m. »
Domnilor! Dacă  o parte din p.o. va fi nevoit să-și caute alt loc  de muncă, cine va mai face performanță in H.E.? Acest aspect trebuie explicat celor  de sus.Meseria de electrician  este plătită foarte bine chiar și in Romania,in unele întreprinderi. Nu vrea nimeni salarii de mii de euro dar nici cum e acum.Ei pot face mult rău  dacă nu sunt  înțelegători,dar cred că știu deja acest lucru.Psihologia muncii spune că motivarea duce la performanță ; destul de ușor de înțeles, dar ? Cum se vor pune lucrurile in ordine dacă o țin tot așa? In jurul  nostru toate se mișcă.Mercer? Care este pragul de unde începe performanta? Cum se va aplica? Ăștia de jos nu au căpătat nimic din performanta anunțată recent.Nu s-a datorat lor. Așa nu v-om face niciodată performanță chiar dacă ea va exista : de aici neîncrederea in acest sistem.Sa sperăm că liderii noștri vor fi destul de "cu noi". Vă salut cu respect.

Offline electrician cc

• Newbie
  • *
    • Vezi Profilul
« Răspuns #39 : Aprilie 06, 2017, 12:12:20 p.m. »
Ieri liderii s-au adunat la bucuresti la negocieri.Aflam oare si noi ce s-a discutat?

Offline Hoffa

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 14
    • Vezi Profilul
« Răspuns #40 : Aprilie 08, 2017, 09:47:49 a.m. »
 Stiti ce e trist ? Am o cunostinta care e brancardier la spital . 4000 de lei pe luna . Dupa cum stiti sau banuiti nu exista scoala pentru meseria asta . Eu , 2500 :-[ - sef tura la Hidroelectrica - societatea care plateste salarii pentru toti bugetarii din tara asta . As vrea sa multumesc si nu stiu cu cine sa incep . Sunt atat de multi ... ;)

Sindicalist

• Vizitator
« Răspuns #41 : Aprilie 08, 2017, 02:06:57 p.m. »
Pt. domnul Hoffa... dragul meu coleg la 2.500 lei sa sti ca totusi nu este un salariu asa mic ;) , pentru sef de tura eu am vazut si mai mici ,sa fi multumit, se poate si mai rau ,daca esti de acord cu sistemul Mercer, ai sa vezi. Iar de stai prin zona Branului multi agajeaza ciobani cu mult peste salariul dvs. plus multe alte benefici...eu iti spun sa incepi cu multumirile pentru" indestularea" dumitale incepind cu: liderul de sindicat  si sa nu il uiti cumva pe domnul Agliceru, ar fi mare pacat. Sa iti aminesti  de ei in noaptea Invieri sa-i pomenesti ...  Liderul de sindicat care il ai ,cred ca se zbate foarte tare cu petrecerile pe la Buc. si cred ca nu poate noaptea dormi gindidu-se la interesele dumitale,daca il mai ti mult sa te reprezinte ai sa vezi ca se poate si mai rau.
« Ultima Modificare: Februarie 15, 2018, 03:04:16 a.m. de Sindicalist »

Offline cgp

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 5
    • Vezi Profilul
« Răspuns #42 : Aprilie 09, 2017, 01:06:55 p.m. »
Mergem pe mana d-nului Aurariu inainte,sunt multi procurori care nu inteleg multe.Sarbatori fericite tuturor!

Offline electrician cc

• Newbie
  • *
    • Vezi Profilul
« Răspuns #43 : Aprilie 09, 2017, 04:12:43 p.m. »
liderii s-au intalnit miercuri.nimeni nu sufla o vorba.ati negociat ceva sau ati fost la mancat si la baut.
avem dreptul la o informare,caci totusi mergeti pe banii nostri.sau nu?

Offline carcotasul

• Full Member
  • Mesaje postate: 149
    • Vezi Profilul
« Răspuns #44 : Februarie 11, 2018, 12:23:04 a.m. »
La Porti ,la Arges sau schimbat ,la Vilcea , vor sa moara lideri de sindicat.Sa le scrie pe cruce "Lider de sindicat",de buni ce au fost au ajuns drepturile noastre unde sint ,acele slugi umile  ale Administratiei  asta sint lideri de la Vilcea. Domnule Aurariu nu vad ce rol mai are Constantinescu prin sindicat?, va rog invitati orice om din sucursala Portile de Fier si nu ne mai amintiti de raul facut noua de acest om. Nici ca invitat nu are ce cauta acest om pe acolo , cit si Andrei de la Arges. Va rog nu va mai puneti numele linga aceste unelte ale Administratiei.