Dragi colegi in timp ce administratia se joaca de-a soarecele cu pisica cu noi ,ei trebuie a sti ,noi inca muncim cu o diferenta mare de clase pe acelasi post aceeasi functie, si munca egala,de foarte mult timp. Stimata Administratie,stimati lideri ,cit si stimabil domn Aurariu ,dragi colegi:facturile noastre de zi cu zi (curent,tv.,gaze...etc),necesitatile traiului de zi cu zi,cit si altele(banci,copii,necesitatati medicale...etc.) nu asteapta dupa bunul plac a unor directori ,care habarn nu au ce inseamna sa traiesti dintr-un salariu de 20-25 milioane lei vechi cu familie si copii,ei stiu un singur lucru a da sarcini in plus si bani cit mai putini,pentru ca intreprinderea sa faca un profit si mai mare ,iar ei sa isi pastreze linistiti functile. Aflati pe aceasta cale ca prosti..mea sa cam saturat, si cutitul a ajuns la os.Multi dintre noi care pina acuma nu am bagat in seama aceste lucruri ,am inceput a ne cauta de lucru, pentru ca observam ca lucrurile merg destul de greu spre a reveni la normal. In timp ce societatea noastra inregistreaza profituri istorice ,salariati acesteia,cei care produc efectiv profitul, inregistreaza scaderi istorice privind puterea lor de cumparare(salarii,si alte drepturi...),in raport cu alte societati comerciale. Iar in acelasi timp peste tot in Romania se inregistreaza cresteri substantiale la salarii inclusiv si salariul minim pe economie.Deci prin tot cea ce facem trebuie a grabi un pic lucrurile spre a le indrepta spre o normalitate ,asa nu se mai poate continua. Primul lucru pe care il cer eu cit si alti colegi, este demisia de onoare la toti lideri sindicali ,care sint principali vinovati de situatia creata,am ajuns a ne cistiga drepturile prin instante,cind normalitatea impune ca administratia sa ne dea aceste drepturi fara a mai astepta decizia instantei,stiind ca dreptatea va fi de partea noastra a celor multi. Iar prin acestea s-ar scuti mult mai multi bani din partea intreprinderi ,dobinda aferenta ,cheltuieli de judecata...etc., cit si multi nervi din partea noastra a salariatilor stiindu-ne drepturile banesti incalcate. Da, este un moment bun pentru o greva japoneza,dar asta depinde de lideri nicidecum de altcineva ,motive sint destule.Iar greva japoneza pentru a avea succesul scontat trebuie foarte mult mediatizata.