Bună seara dnilor Lideri Hidrosind!
Nici mie nu-mi place să mă hârâie cineva cu probleme pe care nu le pot rezolva dar trebuie clarificate anumite situații controversate din aceste zile amărâte! Eu, un angajat simplu al HE, v-am ales să mă reprezentanți în fața Administrației!
1. Credeți că sunteti persoanele potrivite pentru a reprezenta niște sindicaliști, care au așteptări mai mari decât puteți realiza Dvs?
2. Considerați că cea mai bună abordare a discuțiilor cu sindicaliștii care v-au ales lideri, este atacul?
3. Considerați că sindicaliștii care postează pe acest forum nu au dreptate?
4. Sunteți convinsi că Administrația Hidroelectrica aplică o politică corectă de fidelizare a resursei umane, resursă care-i dublează profitul?
5. Nu considerati că e o formă de șantaj si intimidare, menționarea inițialei unui sindicalist Hidrosind, in cursul unui dialog sindical pe un forum ?
În speranța că nu v-am supărat, vă multumesc pentru răspunsuri!
1. Da, cu obs. ca intotdeauna poate fi loc si de mai bine.
2. Nu, dar ideea pe care o prezentati este falsa.
Nu am vazut vreun atac al vreunui lider, pe acest forum, desi ei sunt vesnic atacati, la modul general si la gramada.
Unele postari ale mele, mai acide, sunt simple replici, pentru ca nu pot tolera neadevarul.
Nu va plac ?!
Dvs. considerati ca, daca i-ati ales pe unii, aveti dreptul sa-i atacati la nesfarsit fara suport real si fara nicio reactie ?
V-ati (ne-am) invatat sa injuram pe toti cei care au o functie de conducere sau de raspundere, indiferent de organizatie : de la KWJ pana la ultimul directoras sau functionar de la primaria din catun, nimeni nu e bun de nimic.
Nu merge la nesfarsit asa.
3. Sunt destule intrebari, dorinte si chiar solutii corecte, dar si multe altele gresite si neproductive.
Din pacate, multe discutii aiurea sunt provocate de chestiuni personale, care nu-si au locul aici.
Altele, din necunoasterea sau ignorarea unor realitati.
Greselile pot fi corectate, dilemele pot fi deslusite, daca cei in cauza sunt dispusi sa asculte raspunsurile oferite.
In schimb, e tare greu de luptat cu reaua credinta si cu prezumtia de vinovatie ...
4. Sunt convins ca administratia nu aplica nicio politica de fidelizare a resursei umane, fiindca nici nu prea vrea si nici nu prea stie cum sa o faca.
5. Nu. Daca un membru de sindicat se considera amenintat de simpla mentionare a unei initiale, care poate fi atribuita la sute de salariati, pai ce va face respectivul cand va dori sa mearga la "greva" si seful lui il va la la 11m de adevaratelea ?!
Cine va fi de vina atunci, tot liderul lui, ca nu-l apara de urgia conducerii ?
Fara suparare, asa nu mai cucerim America veci pururi ...