Buna ziua dragi colegi (valabil doar pentru unii care au coloana vertebrala,nu pt lingai!)
De multe ori,in decursul anilor am sous foarte clar ca singura solutie pentru a face un sindicat al nostru si nu al administratiei este sa ne facem cerere de a iesi din acest sindicacat si a crea unul nou,unul real,unul in care toti sa ne putem spune pasurile,sa ajutam,sa sprijinim lideri,etc.Sa fim o a doua familie!E greu,dar se poate!
Ne place la aproape toti sa ne vaicarim,sa ne plingem de mila,dar nu sa facem ceva concret!
Din pacate cred ca asa vom muri!!!!!!!!!
Este chiar asa greu sa punem bazele unui sindicat cinstit,al nostru?
Am mai spus si la actualii lideri mergeti cu un avocat specializat in dreptul muncii la negocieri!!!!!!Si credeti-ma ca HE se va caca pe ea atunci cind cineva vorbeste cu ei dupa articol din lege!!!!Dar e clar ca nu se doreste asa ceva!!
L-am rugat pe dl.Aurariu sa ne comunice cu minunatele avocate angajate de el,doar de el, cite procese au avut in total de cand sunt angajate,cate au cistigat definitiv cate au pierdut definitiv!Nici pina azi nu am primit raspuns!Bine ca aceste doamne dupa banii nostri traiesc nu bine,ci minunat de bine!!!!
Cu stima si ne revedem in ianuarie cu 9 la suta,daca nu cumva va scadea inflatia la 1 la suta (a se vedea indexarea din ianuarie 2020)