Autor Subiect: Avansare  (Citit de 2517 ori)

Offline carcotasul

• Full Member
  • Mesaje postate: 149
    • Vezi Profilul
Avansare
« : Iunie 30, 2019, 06:17:12 p.m. »
   Rezultate dezastruoase la sustinerea testului eliminatoriu, faza I a examenului de avansare. De la asteptarile de 3 salariati la fiecare loc de munca s-a ajuns la 3 calificati pe toata sucursala.

Irinel221

• Vizitator
?????
« Răspuns #1 : Iulie 02, 2019, 09:28:07 p.m. »

Offline danyell722

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 27
    • Vezi Profilul
Re: Avansare
« Răspuns #2 : Iulie 26, 2019, 10:07:53 p.m. »
si parca vad ca nici macar acestora nu li se va da marire de salar,cum s a promis.

Offline carcotasul

• Full Member
  • Mesaje postate: 149
    • Vezi Profilul
Re: Avansare
« Răspuns #3 : Iulie 27, 2019, 01:10:51 p.m. »
   O fata de 15 ani a chemat statul roman in ajutor prin apel la 112. Acest stat in care traim cu totii a actionat ca un complice al criminalului sadic din Caracal. Acest popor este satul de oameni si sisteme care nu isi fac treaba.
   Am creeat sisteme pline de angajati obedienti , slab pregatiti , care au in spate un cadru legislativ plin de lacune , stufos si pe care aplica legea asa cum vor ei si in folosul lor si al institutiilor pe care le reprezinta .
Justitia este praf , este o taraba la care se tranzactioneaza " dreptatea " vazuta de ei . O piata in care conteaza doar banii .
Viata politica este plina de oameni care zic ce cred ei ca vrea sa auda poporul , dar care colcaie de incapabili si de incompetenti sub toate formele posibile . Zero proiecte , Zero lupta pentru popor . Totul este pentru ei .
Uite asa vad eu tara asta acum . Mai rau ca niciodata . Candva aveam o speranta, a murit la 112 .