Sunt platit de Hidroelectrica, pentru meseria pe care o practic, la fel ca si dvs., domnule "Fanfannn".
Nu sunt platit de sindicat, fiindca asa am vrut eu, de la inceput (lider la Caransebes, secretar general, presedinte Hidrosind).
A fost si este optiunea mea si atata tot.
Doriti sa fiti dur cand va exprimati incognito pe forum, dar moale cand trebuie sa va sustineti drepturile proprii.
Vreti sa faca sindicatul proces pentru functia de paznic pentru cei care au semnat deja un act aditional la CIM si o fisa de post ?
Sa-mi spuneti dvs., daca tot le stiti pe toate, care ar fi prevederea legala care ar permite sindicatului sa intervina in relatia contractuala personala si directa dintre angajator si salariat, care au semnat de comun acord un contract INDIVIDUAL de munca.
Unde ar putea apare contrasemnatura sindicatului pe CIM sau pe un act aditional la CIM, ar fi alta intrebare.
Am aparat si apar pe fiecare salariat care cere in mod clar acest lucru, atunci cand mi s-a cerut si cand am primit mandat sa o fac, in limitele legii.
Dvs. vreti sa va apere sindicatul fara sa va asumati absolut nimic, acest lucru este valabil si pentru alte probleme.
Nu merge asa, din pacate.
In alta ordine de idei, raspund la intrebari atunci cand am cu adevarat la ce sa raspund (in primul rand), cand stiu raspunsul si cand imi ajunge si timpul.
Infiintarea unui forum de discutii a fost ideea unui fost lider de sindicat, mi-am asumat infiintarea si mentinerea lui chiar si atunci cand toti cei din jurul meu erau impotriva si il gestionez asa cum pot.
Nu cred ca am facut vreo observatie legata de gramatica limbii romane, cu toate ca multi o chinuie rau de tot, dar pot sa va spun dvs. ca nu ma voi "misca" niciodata la ordinul cuiva, nici macar al dvs.
Cu regret ca va dezamagesc pretentiile, inchei aici discutia pe aceasta tema.
Nu incercati sa ma provocati, nu are rost.