Vreau sa adaug ceva la postarea de ieri dimineata,fara a-mi aroga vreun drept de a judeca pe cineva.Se pare ca este un procent destul de mare si in crestere a celor care se plang cu jumatate de gura.Nu vor sa supere pe fata pe cineva din oranduire cu prea mult acid in tonul afirmatiilor,in schimb sustin neconditionat, prudent,de la distanta insa,pe orice doritor sa-si rupa gatul in batalia cu nedreptatile.Se baga in discutii,se infiltreaza in grupul doritorilor de schimbari cu o inflacarare falsa,posibil executand un scenariu primit de la conducerea stramba.Obedientii simpli,multumiti de soarta,sunt o alta categorie de persoane,care nu conteaza pentru conducatori decat doar cand se incalzesc in usoare jocuri de propaganda.Imi pare rau sa recunosc,nici pentru mine acestia conteaza,ci doar ca si colegi,saracia lor de principii imi trezeste compasiune.Pentru slugile fara simbrie,dar cu un tel ascuns,nu pot sa fiu decat in garda,atat cat stau fata in fata sau discut cu ei.Trebuie sa tin o distanta sigura caci sunt alunecosi si veninosi.Aceste cozi de topor,fitile cu fumigene fac cel mai mult rau.Sunt infinit mult mai distructivi pentru coeziunea dintre persoane cu preocupari comune,si implicit interese comune,decat orice autoritate cu comportament dictatorial.Autoritatea actioneaza la vedere,aproximativ legal,intr-un singur mod previzibil,consacrat.Fitilele nu pot fi vizualizate in actiune decat la finalul procesului de construire a unui mar viermanos.Mi-am exprimat in scris o multime de nelamuriri si nu am primit nici o explicatie.Am indentificat si semnalat o lista lunga de nereguli in activitatea sindicatului si am propus unele imbunatatiri.Si nimic,nici o reactie pozitiva,doar sfaturi s-o las mai moale ca dauneaza ,,sanatatii".Asta e.Asta-i realitatea in care traim.Am revenit pe forum cu ocazia zilei nationale,sa urez romanilor de buna credinta ,,La multi ani "si mai putine piedici in viata.Am sa iau o pauza.Cu bine.