Sunt multi deghizati pe forum.
Nu am blocat decat 2 persoane, care o luasera razna rau.
Altii s-au oprit singuri, cand si-au dat seama ca se dau de gol.
Dar, nu asta conteaza cel mai mult.
V-am lasat singuri o vreme, nu am sters decat 2 postari cu injurii, din fericire le-am vazut inaintea celorlalti.
Am un gust amar cand vad nivelul la care am ajuns.
Toti clamati unitatea, dar aproape toti o calcati in picoare sarind la gatul colegului cu prima ocazie.
Intoleranta e la nivel maxim.
Orgoliul personal e la infinit.
Daca iti spune un coleg ca gresesti, ii sari la beregata.
Daca insista, ori e lider de sindicat, ori e vandut conducerii.
La 30 de ani de la Revolutie, am ajuns sa constat ca, in opinia unor "profesionisti", conteaza doar ce vrei sa spui, nu si cum spui.
Ideea nu este departe de lozinca de trista amintire "Noi muncim, noi nu gandim".
Am vazut si mesaje care solicita decenta, dar foarte putine.
Ca de obicei, unii cedeaza prea devreme, cei mai vocali iau prim planul, desi nu au mai multa dreptate decat ceilalti (sau chiar deloc).
Ce consider eu total gresit si inadmisibil pentru un om care face parte din colectivul Hidroelectrica :
- sa dea vina pe tastatura pentru faptul ca nu a invatat sa puna cratima unde trebuie, cati de "i" trebuie sa foloseasca, s.a.m.d.
- sa nu incerce sa-si corecteze modul de exprimare, cand o simpla cautare pe net te invata sa-ti corectezi macar greselile elementare
- sa se incapataneze sa ramana la un nivel sub elementar, considerand ca aceasta componenta a nivelului sau profesional este nesemnificativa
- sa injure sau sa jigneasca un coleg care este sub standardul sau, coborand astfel la nivelul acestuia sau chiar mai jos, in loc sa incerce sa-l ridice la nivelul sau, daca tot se considera mai bun
- sa nu accepte faptul ca nu are dreptate intotdeauna
- sa nu accepte faptul ca altul poate avea o idee/opinie mai buna
- sa ameninte un coleg care nu-i da dreptate sau care are o alta opinie
- sa asimileze colegul de mai sus cu liderul de sindicat sau omul conducerii
- sa faca afirmatii transante, care mai si afecteaza pe altii, fara sa aduca nici un argument
- sa puna din start eticheta de "tradator" sau "vandut" oricarui lider de sindicat.
Domnul "Sindicalist" are lacune serioase la capitolul gramatica.
Pe langa greselile vizibile, are si un "stil" aparte (de ex., foloseste aproape tot timpul infinitivul verbului), nu stiu daca o face intentionat sau nu.
Faptul ca a fost atentionat nu este gresit, ci modul in care a fost facuta atentionarea.
Totusi, la fel de gresita este si staruinta domniei sale de a insista in greseala.
Unii pot spune ca este problema lui cum "se prezinta" in fata colegilor.
De asemenea, aceiasi, pot spune ca este problema colegilor cum percep si cum raspund acestei prezente.
Totusi, este si problema noastra, inclusiv a mea, fiindca mi s-a reprosat deseori ca am lansat un forum ca sa aiba unde refula frustratii, nemultumitii, etc.
Nu sunt de acord cu aceasta idee, dar nici nu vreau sa o alimentez artificial.
Eu zic sa mai reflectati, cu totii.
Nu voi permite ca acest forum sa se transforme in unul gen Prosport, unde o gramada de nesimtiti sar pe cate unul care are curaj sa o felicite public pe Simona Halep, de ex.
Daca tot aveti pretentii de la altii, va rog sa le aveti si de la voi insiva.