Autor Subiect: Avem sindicat, trebuie sa-l recuperăm  (Citit de 1527 ori)

jorj

• Vizitator
Avem sindicat, trebuie sa-l recuperăm
« : Decembrie 31, 2017, 08:15:55 p.m. »
Și dacă asta se doreste? O spargere a Hidrosind-ului și o dezbinare a membrilor acestuia? Bine-nteles cu complicitatea liderasilor noștri care sunt suficient de bine plasați sa nu le mai pese de noi! 
Soluția nu este divizarea! Soluția este un sindicat mare și puternic, afiliat la marile confederații din energie dar controlat de sindicaliști nu de mafie! Hidrosind-ul nu-i a lor! E al nostru! Noi suntem!   
Liderii care nu ne reprezintă și care nu comunică trebuie schimbati! Cu orice risc!  Câțiva specialiști dintre noi sau externi trebuie să elaboreze un singur statut Hidrosind, simplu și practic, cu prevederi clare, statut care sa avantajeze pe sindicalist nu pe lider și  care sa fie dezbătut și cunoscut de fiecare membru de sindicat!  Liderul ales trebuie sa fie din mijlocul nostru și sa aibă aceleași probleme ca ale noastre! Mandatele în fruntea sindicatului sa fie condiționate de drepturile câștigate la negocierea CCM-urilor  anuale! Câștigi drepturi pentru oameni, primești bonusuri de la sindicat, mai stai un mandat de maxim 2 ani!  Nu câștigi, pleci imediat prin demisie sau demitere! 
Sindicatul trebuie sa ma apere împotriva abuzurilor administrației și al șefilor direcți! Sindicatul trebuie sa ma ajute atunci când nimeni nu-mi întinde o mână de ajutor și sunt disperat! De aia sunt membru de sindicat, sa am de undeva un sprijin! Să nu stau la mila sefului! Sindicatul trebuie sa fie a doua mea familie,  nu un cuib de hoți! Asa sa ne ajute Dumnezeu!

Sindicalist

• Vizitator
Re: Avem sindicat, trebuie sa-l recuperăm
« Răspuns #1 : Ianuarie 01, 2018, 08:47:10 p.m. »
JOS LIDERI CARE NU NE REPREZINTĂ
INTERESELE ,ACUM.
  Haideți să vedem lideri îi putem schimba și la urma putem vorbi și de Grevă ,cît și de drepturile noastre . Dar atît timp cît nu putem schimba acei lideri care știm clar că numai interesele noastre nu le-au aparat ,atunci despre ce sa vorbim? Schimbați sau sa tăcem pentru totdeauna ,și să fim SCLAVI PE PLANTATIE , mereu. UNITATE......
« Ultima Modificare: Ianuarie 01, 2018, 08:50:17 p.m. de Sindicalist »

Offline electrician1

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 8
    • Vezi Profilul
« Răspuns #2 : Ianuarie 01, 2018, 09:46:45 p.m. »
Pentru toti liderii de sindicat,care cred ca ei au facut tot ce sa putut pentru colegii lor pe care iau reprezentat  la ultimile negocieri ale CCM.,va propun sa faceti o sedinta de sindicat cat mai repede,in care sa prezentati noul C C M. dupa care sa cereti sa fiti revalidati sau poate demisi in functie de ce hotarsc membri de sindicat. AVETI CURAJ ?

Offline electrician1

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 8
    • Vezi Profilul
« Răspuns #3 : Ianuarie 01, 2018, 09:48:13 p.m. »
Pentru toti liderii de sindicat,care cred ca ei au facut tot ce sa putut pentru colegii lor pe care iau reprezentat  la ultimile negocieri ale CCM.,va propun sa faceti o sedinta de sindicat cat mai repede,in care sa prezentati noul C C M. dupa care sa cereti sa fiti revalidati sau poate demisi in functie de ce hotarsc membri de sindicat. AVETI CURAJ ?

Sindicalist

• Vizitator
« Răspuns #4 : Ianuarie 02, 2018, 12:55:36 a.m. »
Vorbești povesti colegul ,nici un lider sau lideras nu va face așa ceva .Da ar fi ceva normal ,dar ce este normal in Hidroelectrica ? V-am spus nu așteptați demisile lor nu vor veni niciodată ,stingeti-va și dați voi jos nu mai așteptați.....timpul trece în defavoarea noastră și în favoarea lor. Cred că mai vreți un CCM .  cu inca citeva drepturi pierdute ,urmează să ni se taie primele ,sau ceva sporuri......etc.
« Ultima Modificare: Ianuarie 02, 2018, 12:57:50 a.m. de Sindicalist »