Autor Subiect: Opinii dupa semnare CIM..sau CIM--uri  (Citit de 9848 ori)

Offline Legea lui Ohm

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 25
    • Vezi Profilul
Re: Opinii dupa semnare CIM..sau CIM--uri
« Răspuns #15 : Decembrie 29, 2017, 06:59:58 p.m. »
Domnule Matasa,din cite inteleg,dumneavoastra sunteti un sef CHE,dar si un vehement lider de sindicat.Va intreb..in ambele calitati ce ati facut pt oamenii ,,pastoriti" de dumneavoastra?Concret...o realizare poate fi expusa aici?sa o vada toată tara!Poate sunteti demn de exemplu!Multumesc!

Offline Matasa Adrian

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 82
    • Vezi Profilul
« Răspuns #16 : Decembrie 29, 2017, 07:49:32 p.m. »
eu nu ma laud cu asta .... oricum imi apar si protejez oamenii cat pot de mult si ii ajut la fel de mult... Domnul Legea lui Ohm la dumneavoastra in centrala sau unde sunteti.. .cati oameni au avut calificative de Bine si Foarte bine?!?!?!/
La mine toti...

George T.

• Vizitator
« Răspuns #17 : Decembrie 29, 2017, 07:58:02 p.m. »
Oameni buni sa dam dovada de bunatate macar acum la sfarsit de an , mai sunt 2 zile . Balaceala e binevenita de Baboteaza ...

Offline Lucas

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
    • Vezi Profilul
« Răspuns #18 : Decembrie 29, 2017, 09:23:25 p.m. »
Poate nu e lipsit de interes faptul ca in cei 10% indexare de la 1 ianuarie  intra de fapt si reducerea cu 6% a impozitului decisa de guvern, de la 16% la 10%, asta conform programului de simulare distribuit de sindicat!

Offline Lucas

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
    • Vezi Profilul
« Răspuns #19 : Decembrie 29, 2017, 09:45:10 p.m. »
Ia vedeti ce e in casuta  marcata cu culoare maro in cele doua variante(presupunand ca si in 2018 ramanea impozitul la 16%)   si vedeti mai jos, in casutele marcate cu mov  cresterea procentuala  si reala in lei in cele doua variante! Deci , cat este aportul la marire al sindicatului si cat al guvernului?

Offline Legea lui Ohm

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 25
    • Vezi Profilul
« Răspuns #20 : Decembrie 30, 2017, 12:56:27 a.m. »
Daca oamenii au avut calificative ca BINE si FOARTE BINE,inseamna ca e meritul lor,oglinda activitatii si muncii prestate.Mai sunt locuri in tara unde personalul a fost evaluat cu aceste calificative si asta tot datorita profesionalismului de care a dat dovadă.Eu am intrebat daca ati facut ceva concret.Exemplul cu bine si foarte bine nu ține.Concluziile sunt usor de tras.Cu acestea urez LA MULTI ANI tuturor!Un nou an cu mai multe realizari,pe toate planurile!

Offline electrician suparat

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 32
    • Vezi Profilul
« Răspuns #21 : Decembrie 30, 2017, 12:13:39 p.m. »
Pt cei care nu au fost atenti ce au semnat---marirea de 6% mult trambitata din 1  decembrie este de fapt din.....29.12.2017!!!!!!!!
Deci????Doar tichetele de masa sunt de 15 ron din 1 dec.
Sindicatul a fost trimis sa negocieze FARA MERCER!!!!Altfel GREVA!!!!!!!
Cu ce ne-am ales?Cu mercer si fara greva.Daca lasam administratia sa hotarasca singura sigur obtineam exact acelasi lucru.
RUSINE D-LE AURARIU,RUSINE TUTUROR LIDERILOR.
Dupa alegeri am auzit o voce-barbosu asta ii mai mincinos ca si Constantinescu.
Regret,dar a avut dreptate.Faptele o dovedesc.
Din pacate nu va pot ura un an nou fericit.Pt restul colegilor un AN NOU FERICIT!
NU TAIA CRACA DE SUB TINE DECAT DACA VOR SA TE SPANZURE DE EA.

Offline Jack

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 22
    • Vezi Profilul
« Răspuns #22 : Decembrie 30, 2017, 01:06:48 p.m. »
Am spus de mai multe ori ca acest sindicat este al adm.nu al muncitorilor.Il intreb pe Aurariu ce s-a castigat si ce s-a pierdut de când conduce sind. Am fost numai pe minus si o sa fim cu acest sind.Am pierdut atatea drepturi si acum au început sa ne dea cu pipeta  si noi trebuie sa fim multumiti cu aceste maruntisuri aruncate ca la cersetori.Am pirdut in fiecare an cate un drep castigat cu greu in decursul a multi ani.Suntem aproape de minimul pe ec.Stresul este pe noi de la nivel sef che.pana la cel mai înalt nivel.Cat credeti ca o sa mai suportam aceste mizerii ale voastre?Dragi colegi haideti sa ne organizam la nivel de centrala si sa rezolvam afilierea la un sin.din tara si sa facem ceva si pentru noi ca ei au facut pentru ei.Cu un lider adevărat care apare la tv.si face public situatia sindicalistilor cred ca o sa avem de castigat.Ei sa rămână cu cei pe care i-au reprezentat.Pe noi ne-au mintit si ne-au furat tot timpul.

rami

• Vizitator
« Răspuns #23 : Decembrie 30, 2017, 01:49:50 p.m. »
Domnule Aurariu, se vorbeste prin centrale ca le primele sefilor de centrala s-a luat cate 100 de lei de la ceilalti salariati din tura pentru a le face lor prime de 1500-1600 de lei, ESTE ADEVARAT?

Sindicalist

• Vizitator
« Răspuns #24 : Decembrie 30, 2017, 02:11:02 p.m. »
Sa vrut CCM. mai, avem CCM .Acuma stați liniștiți ,nimeni nu mai poate face Greva . A avut domnul Aurariu & Administrația grija sa nu se poată face nimic .Iar noi din nou tratați ca niște găini ce sintem. Sau luat prime chiar și noi ,300-500 lei  aceștia sint bani tăceri noastre ,pentru care vom îndura pina in 2019. Iar atunci se va găsi din nou cineva care sa ne PROSTEASCA, dar cred că vor fi aceeași. Pentru că noi așa incapabili cum suntem ,nu vom fi în stare ai schimba. Si tot acești lideri se vor "bate" din nou pentru drepturile noastre ,și primele lor.
« Ultima Modificare: Decembrie 30, 2017, 02:13:06 p.m. de Sindicalist »

Offline electrician suparat

• Newbie
  • *
    • Vezi Profilul
« Răspuns #25 : Decembrie 30, 2017, 02:47:53 p.m. »
Inca o intrebare-banii pt ore suplimentare de pe luna septembrie,care vor fi platiti in 7 ianuarie? la ce salar vor fi calculati?1.12 , 29.12 sau 1.1.2018?
taxele????
NU TAIA CRACA DE SUB TINE DECAT DACA VOR SA TE SPANZURE DE EA.

Offline Jack

• Newbie
  • *
    • Vezi Profilul
Re: Opinii dupa semnare CIM..sau CI--uri
« Răspuns #26 : Decembrie 30, 2017, 02:51:10 p.m. »
Nu trebuie sa ii schimbam.Ne retragem din acest sin.si ne afiliem unui SINDICAT adevărat si ne vom cere drepturile asa cum fac cei din invatamant si sănătate chiar daca ei sunt platiti de la buget si nu sunt productivi ca noi.Ei stiu mult mai bine ce vor si sunt mai uniti.Nu trebuie sa-i lăsăm sa ne trateze ca pe sclavi.Am fost mintiti si furati destul.Dupa sărbători este necesara o mobilizare a tuturor care nu vor sa mai fie umiliti si mintiti de către adm.in colaborare cu sin. Cred ca meritam sa fim si noi cei care mumcim respectati si platiti corespunzător muncii noastre nu ca niste necalificati.

Offline cipcip

• Newbie
  • *
    • Vezi Profilul
« Răspuns #27 : Decembrie 30, 2017, 04:12:45 p.m. »
A vazut cineva ccm ul cu toate semnaturile sau e strict secret???

Sindicalist

• Vizitator
« Răspuns #28 : Decembrie 30, 2017, 06:19:29 p.m. »
CCM.-ul 2018 -2019 este secret de stat .Nu îl putem vedea datorita drepturilor pierdute cred. Nu are voie nimeni să îl vadă ne va citi domnul Aurariu ce drepturi avem .

Offline Jack

• Newbie
  • *
    • Vezi Profilul
Pentru M.Adrian
« Răspuns #29 : Decembrie 30, 2017, 07:43:39 p.m. »
Majoritatea sefilor de centrale sunt de partea adm.pentru a nu pierde scaunul.Seful meu este un nesimtit care face diferente intre noi.De când si-a adus o ruda in centrala(stie el cum)îl inbuiba cu duble si  triple fără  sa tina cont de cei cu vechime de peste 20 de ani.Graficul este facut dupa bunul plac al lui.Daca îl atentionezi ca nu este bine ce face se umfla in pene de zici ca este patronul acestei centrale.Oare cei de la sru nu vad aceste grafice?Cei care muncesc mai mult sunt cei mai prosti.Pentru el cei mai buni sunt pupancuristii car îl spala in urechi si ii zic sărut mana patroane.El crede ca noi avem statut de sclavi la el pe plantatie.Facem mult prea multe lucruri care nici nu sunt in fisa postului si tot nu este bine.Deci noi sclavii vrem sa ne afiliem unui sindicat care sa lupte pentru clasa muncitoare nu pentru cei inbuibati cu salariile mari.Ne-am saturat sa mai fim mintiti si furati pe fata.Aurariu a facut si acum cum a vrut el nu noi.