Citat din Administrator: "Adaosurile si sporul de fidelitate au ramas in afara salariului de baza.
Adaosurile sunt indexate corespunzator.
Daca ar fi fost introduse in salariul de baza, erau introduse si gata, nu mai trebuia sa le negociem.
Nu are nicio logica ce spui.
Domnule Matasa, ai telefonul meu.
Foloseste-l si incearca sa nu mai raspandesti confuzie."[/color]
Ce confuzie bag?!??!?!Dumneavoastra a-ti spus ca sporul de fidelizare si cele 3 adaosuri s-au bagat in salar, deci nu le-atu mai negociat valoarea si nici posibile indexari. asa ca nu sunt nici trecute si nici pomenite in CCM 2018 - 2019... eu asa inteleg.
Apoi nici prima de vacanta sau de vaucherul de vacanta nu a-ti mai negociat nimic, fiindca a-ti spus ca daca castigam o sa ne de-a automat si in 2018 - 2019... ceea ce eu nu cred... Este parerea mea personala si mi-o asum. daca nu este adevarat, dovediti-mi, demonstrati-mi negru pe alb ca nu am dreptate.... Telefonul dumneavoastra il am si stiti bine ca l-am folosit mereu cand am avut nelamuriri sau probleme si din punctul asta v-am admirat si va admir in continuare... oricum acum la sfarsit de an e mai frumos sa ne uram sanatate, bucurii zile frumoase de sarbatori si tot ce e mai bun pe lume.. restul le facem la anul.... un craciun fericit tuturor care scriu, viziteaza si care citesc acest fouorum.... si un an nou plin de satisfactii, realizari, sanatate si tot ce-si mai doreste fiecare.... Craciun fericit si La multi ani