Autor Subiect: La revedere Majestate ...  (Citit de 2481 ori)

George T.

• Vizitator
La revedere Majestate ...
« : Decembrie 16, 2017, 09:10:45 a.m. »
Romania a pierdut un mare om de stat , un adevarat Sire , un mare ROMAN. Am ajuns la 46 de ani si constat ca am trait si traim in continuare intr-o mare minciuna din punct de vedere istoric. Am vazut in ultimele 2 zile atatea reportaje , interviuri si adevaruri nestiute despre Majestatea sa Mihai I incat ma cutremur si imi revin greu dintro stare emotionala foarte puternica. Nu imi vine sa cred si nu am stiut cat a contat Casa Regala in dezvoltarea Romaniei . Exilat de comunisti in 1947 si urmarit de Securitate , nelasat sa intre in tara in 1990 de catre noi comunisti , a ales sa isi traiasca viata cu demnitate ca un adevarat OM.

Ramai cu bine Sire ... 

AcelasiEu

• Vizitator
Re: La revedere Majestate ...
« Răspuns #1 : Decembrie 17, 2017, 07:52:20 p.m. »
Drum luminat, Majestate! Asa cum spunea si Paleologu, cei care nu te-au vrut langa ei si care totusi azi plangeau si te regretau pe ultimul tau drum, in loc sa bata din palme m-ai degraba isi dadeau palme. Acum au ce si-au dorit....
Felicitari si respectele mele pentru deschiderea acestui topic, George T.

Offline Administrator

• Administrator
  • Sr. Member
  • Mesaje postate: 384
    • Vezi Profilul
« Răspuns #2 : Decembrie 17, 2017, 10:20:30 p.m. »
8 decembrie 1991.
Eram inca student.
Fara viza de flotatnt pe buletin, am votat la Referendum la mama acasa.
Bunica mea, nascuta in acelasi an cu Majestatea Sa, a venit de la biserica si si-a schimbat "tinuta", fiindca nu avea nicio tragere de inima sa mearga la vot.
Nu o interesa politica.
Nu aveam timp sa-i explic ce si cum, asa ca am intrebat-o scurt :
"Vrei sa vina Regele inapoi ?"
Raspunde : "Da, da' cum ?"
Rapund eu "Hai la vot si pune stampila pe NU".
In cateva minute era deja echipata si am plecat.
Pe drum, am apucat sa-i spun cum era treaba cu republica semiprezidentiala.
Am votat, toata familia si vecinii, impotriva acelei Constitutii.
Am sperat, o vreme, ca romanii se vor trezi.

Nu am putut sa mai deschid televizorul in aceste zile.
Dupa 5 minute in care i-am vazut la capataiul Regelui pe fostii catei ai lui iliescu, deveniti dulai intre timp, am aruncat telecomanda.
Mi s-a facut scarba.

Tara a pierdut un Om cu adevarat mare si, odata cu el, a pierdut o speranta.
Din pacate, cei mai multi dintre noi nici macar nu-si dau seama de asta.

Offline Alessandro Volta

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 25
    • Vezi Profilul
« Răspuns #3 : Decembrie 18, 2017, 09:39:13 p.m. »
Domnule Aurariu, lasati Lacrimile pentru majestate si va invit sa ne plangeti pe noi! Este 21:30 si nu avem un verdict  : A TRECUT / N-A TRECUT CCM-u’ DE CS???
Asumati-va ca ati infaptuit acest forum si informati-ne la timp cu absolut totul! In caz contrar, stergeti-l/vindeti-l/inchiriati-l !
CCM-ul a fost semnat -vineri, ziua. Dumneavoastra ne-ati scris un minirezumat DUMINICA!
Pai, sa ma scuzati, o astfel de informare puteati sa o preparati , TOT VINERI, in timp ce va cacati in trenu’ BUCURESTI-CARANSEBES.

Offline Dean

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
    • Vezi Profilul
« Răspuns #4 : Decembrie 18, 2017, 10:00:21 p.m. »
Domnule Aurariu, lasati Lacrimile pentru majestate si va invit sa ne plangeti pe noi! Este 21:30 si nu avem un verdict  : A TRECUT / N-A TRECUT CCM-u’ DE CS???
Asumati-va ca ati infaptuit acest forum si informati-ne la timp cu absolut totul! In caz contrar, stergeti-l/vindeti-l/inchiriati-l !
CCM-ul a fost semnat -vineri, ziua. Dumneavoastra ne-ati scris un minirezumat DUMINICA!
Pai, sa ma scuzati, o astfel de informare puteati sa o preparati , TOT VINERI, in timp ce va cacati in trenu’ BUCURESTI-CARANSEBES.

Faptul ca mister Aurariu a deschis acest forum nu implica nimic in afara de functionalitatea acestuia. Este un site cu un forum si nimic mai mult.
Ca dansul gaseste timp si energie  sa ne informeze ar trebui sa fie vazut ca un bonus.
Putina rabdare!

Offline Administrator

• Administrator
  • Sr. Member
  • Mesaje postate: 384
    • Vezi Profilul
« Răspuns #5 : Decembrie 19, 2017, 01:39:05 a.m. »

Nu va scuz.
Va invit ca, de azi inainte, sa va c...i linistit pe alt forum.
Adio.