Nu ai înțeles.
Ne premiază din banii noștri.
Adica din prima de vacanta neacordata și din cei 6 la suta care trebuiau sa ii dea la toți in acest an.
Toata lumea va lua cam la fel.
Deci despre ce vorbim?
Nimic din uriașul profit nu ajunge la salariați, Si domnule Aurariu , nu va fie teama CS-ul va semna cu toate mâinile CCM , nu se mai întâlnesc ei cu asemenea pomana care ați facuto.
Atatea drepturi pierdute , asa înșelătorie , asa abuz de încredere si minciuna cu care a negociat Aurariu rar am mai vazut.
Bine ca stai cu tabelele de greva în buzunar , ca mod de șantaj asupra CS-ului daca nu semnează cârdășia ta cu Directoratul.
Fara stima
Premierea se face din fondul de premiere (1.5% din fondul de salarii de baza lunar).Exista un articol in CCM care prevede acest lucru, de multi ani.
Exista o liniuta in BVC pentru acest fond.
Nu s-a mai aplicat din 2010, fiindca a urmat forta majora si apoi insolventa.
In 2014-2015 au fost premiati in principal si din plin managerii si o mica parte din restul salariatilor, acestia cu sume mult mai mici.
In 2016 nu au fost premii, fiindca a "aparut" o actiune in instanta; desi am pierdut acel proces la fond, nimeni nu a mai cutezat sa dea premii aiurea.
In 2017 am semnat un Regulament si premiile se acorda in baza acestuia.
Tarziu, dar se acorda.
Regulamentul va fi valabil si in viitor.
Pot beneficia de premiere toti salariatii care au obtinut cel putin calificativul "Bine" la ultima evaluare si au lucrat cel putin 9 luni in cursul anului respectiv.
Nu toata lumea va lua obligatoriu la fel, propunerile le face seful direct.
V-am mai scris despre asta in Informarea din 10.12.2017, dar dvs. cititi pe diagonala scurta.
Participatia la profit este prevazuta, pentru prima data in istoria Hidroelectriica, la modul concret atat in CCM cat si in BVC.
Atat in BVC 2017, cat si in BVC 2018 - asta spune legea, intr-un an ca provizion, in altul ca si cheltuiala efectiva.
Va depinde doar de hotararea AGA, in aprilie-mai 2018, daca vom obtine participatia la profit pentru 2017, fiindca asa spune legea.
Nici un drept salarial sau de alta natura nu a fost pierdut in perioada noiembrie 2015-prezent, in afara primei de vacanta, pentru care ne judecam fiindca asa vrea un Guvern al Romaniei.
Despre ce vorbim ?!
Dvs. vorbiti cum va place, asta nu inseamna ca este si corect si obiectiv ce spuneti.
Daca vrei sa carcotesti, gasesti nod si-n frunza de tei.
Iar daca nu faci diferenta intre un tabel pe care scrie "declansare conflict" si notiunea de greva, daca nu intelegi in ce conditii pot fi declansate, etc. dupa ce am explicat de "n" ori ce inseamna si una si alta, daca ai acces la legislatie si poti sa citesti si singur dar nu ai chef, ca tu stii mai bine, inseamna ca ...
Ce inseamna, ca Sindicatul si Aurariu inseala si minte, nu-i asa ?
Cu respect pentru orice opinie.