Autor Subiect: Totul este sub control  (Citit de 1982 ori)

jorj

• Vizitator
Totul este sub control
« : Decembrie 15, 2017, 08:52:59 a.m. »
Elemente de control a nemulțumirii maselor

1. Castelele de echilibru preiau șocurile de apa din tunelele hidrocentralelor noastre. Forumul Hidrosind este o supapa de refulare de la compresorul administrației care apasă puternic asupra vieții profesionale și private ale salariaților societății! Pentru ca tot ceea ce se întâmplă la serviciu are repercursiuni și asupra familiilor noastre. Minim 10-12.000 de persoane.
2. Amanarea aprobării în CS al Contractului Colectiv de Munca negociat chinuit pe următorii doi ani nefericiți, face parte din strategia psihologică de control a maselor din Hidroelectrica!

Cineva aplică cu succes ceea ce a învățat la școala sau folosește experienta altor manipulări! V-am spus eu cândva ca în HE exista oameni deștepți!

Offline Un mecanic

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 31
    • Vezi Profilul
Re: Totul este sub control
« Răspuns #1 : Decembrie 15, 2017, 09:52:57 a.m. »
Acționarii sunt groparii Hidroelectrica!

Offline robu

• Full Member
  • Mesaje postate: 153
    • Vezi Profilul
« Răspuns #2 : Decembrie 15, 2017, 10:09:00 a.m. »
A devenit o traditie ca,in perioada tranzitiei dintre CCM-uri,sa se aplice tactica tergiversarii prin aminari repetate.Chiar nu se stia de perioada de doliu?Nu cred.Si asa au fost informatii haotice si trunchiate despre negocieri si rezultatele lor,iar cu aceste aminari la nesfirsit se forteaza inca odata rabdarea greu incercata a oamenilor.Daca nu am fost destul batjocoriti de atitudinea de permanent dispret ce ne-o arata adm.cu orice ocazie,in aceste zile avem parte de acelasi tratament.
« Ultima Modificare: Decembrie 15, 2017, 03:15:06 p.m. de robu »

Offline electrician suparat

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 32
    • Vezi Profilul
« Răspuns #3 : Decembrie 15, 2017, 03:30:05 p.m. »
 :o :o :o ce facem acum? Suntem nerabdatori sa semneze CS ccm-ul????????
N-as fi crezut.Stati linistiti,ei au ordonat ce se da si cat se da iar sindicatul,ca mosneagul cu capul plecat in fata boierului, aproba:da,am inteles,asa vom face,stati linistiti oamenii accepta.Sarut mana boierule pentru marinimie.
Apoi,cu pieptul scos in fata:BAAAAAAA,SINDICALISTI!!!!IN URMA LUPTELOR SECULARE  SINDICAT-ADMINISTRATIE CARE AU DURAT 5 MIN AM OBTINUT
ASTA....FITI RECUNOSCATORI,CA DACA ERA DUPA NOI SE DUBLA CE ATI PRIMIT ANUL TRECUT.
NU TAIA CRACA DE SUB TINE DECAT DACA VOR SA TE SPANZURE DE EA.

Sindicalist

• Vizitator
« Răspuns #4 : Decembrie 15, 2017, 09:08:31 p.m. »
 Adică 0 sa înțeleg .Bv. Oricum mișcarea Sindicală își va arata forță numai dacă CS.nu semnează cea ce sincer nu cred .Cît de incompetenți ar fi tot semnează .Mai bine de așa pentru ei ,pentru C.S. nici că se putea. Vor semna 100% garantat.