In agramatismul meu am militat mereu pentru drepturile muncitorilor de cînd sa înființat acest forum ,domnule "circotasul".Am venit cu idei cît si cu argumente în promovarea acestor ideii ,vezi cota de benzina de 7,5 litri la -100km ,nu este meritul meu dar am avut o contributie clara în acest sens .Dumneavoastră domnule "circotasul "printr-o singura fraza ați atacat doi colegi . Acest forum este deschis oricăror opinii ,si daca nu sint de acord cu cea a domnului George T. trebuie să o ascultam ,ai să o auzim ,si alte opinii decit cea personala.Daca am avut citeva greșeli gramaticale la început nu cred că asta conta ci de fapt a ceea ce doream sa exprim ,in privința cărți nu cred că ne putem compara nici ca meserie nici că si carte dovada sta frustrarea dumitale,chiar daca lucrezi într-o centrala mare de peste 200MW asta nu înseamnă că automat ești si deștept .Am postat aici fără cuvinte sofisticate si pe înțelesul tuturor. Faptul că nu am postat in ultima vreme este pentru ca aceasta "bătălie"a fost pierdută ,nu insa si "razboiul". Nu că am primit ceva ,de fapt nu am primit nimic la fel ca si multi colegi care au fost alaturi de mine in aceasta treabă "robu"......etc sintem toți la fel de suparati. Dumneata unde ai fost pina acuma ? ,si cite semnături ai strîns pentru Greva ? ,sau măcar ești capabil a participa la o GREVA ? Schimba-ti liderul daca esti nemulțumit ,nu îți ataca colegi,si nu te da mai deștept decit ei sau decit ești. Acest forum este deschis pentru orice fel de opinie ,si pentru a milita pentru cît si susține drepturile noastre ,nu pentru a-ți ataca colegi.