Autor Subiect: sa va fie rusine  (Citit de 2060 ori)

Offline Jack

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 22
    • Vezi Profilul
sa va fie rusine
« : Decembrie 03, 2017, 10:43:54 a.m. »
Negocierea ccm2018 trebuia incceputa de la ccm 2012 in sus.Drepturile luate cu japca in perioada insolventei când noi am inteles situatia financiara a he chiar daca cei vinovati de aceasta situatie au fost tot cei din conducerea de atunci.Acum he este cea mai profitabila din tara si cred ca este normal sa ne dea drepturile furate plus o mărire salariala corespunzătoare pregătirii si muncii suplimentare pe care o prestam.Suntem multifunctionali si tot nu este bine.Marirea propusa este o mizerie la adresa noastră.Din cate am văzut din calcule o sa rămânem cu câteva frimituri in plus fata de ce avem acum.Administratia mai vrea si noul sistem care este avantajos numai pentru ei care sunt cu salariile la maxim si peste.Sa ne mărească si nou salariile la maxim si dupa pot implementa noul sistem.

Offline Jack

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 22
    • Vezi Profilul
Re: sa va fie rusine
« Răspuns #1 : Decembrie 03, 2017, 11:40:07 a.m. »
O sa punem pedale la hidroagregate si o sa producem mai multa energie.Astia vor sa ia pielea de pe noi cu salari de maturatori.Turbinele sunt in mare parte pe butuci din cauza reparatiilor cat mai rare si de proasta calitate.Bani nu se mai baga in revizii si reparatii si pe zi ce trece masinile sunt intr-o stare jalnica.Noi suntem obligati sa stim sa reparam mare parte din instalatii.Cu aceste turbine obosite nu o sa avem cum sa producem mai multa energie si ei stiu asta.Am fost si vom fi bătaia lor de joc atata timp cat le acceptam marlania.Ne meritam soarta.Vrem GREVA pentru a primii ce maritam nu bătaie de joc. Vrem respect si sa fim platiti la adevarata valoare.

Sindicalist

• Vizitator
« Răspuns #2 : Decembrie 03, 2017, 03:53:14 p.m. »
Bine ,bine si adevărat grăiești dragul meu coleg "Jack" dar pentru asta ne trebuie a fi uniți toți .Si toată lumea ar trebui sa realizeze că de aceste mirlani vom scăpa doar cu Greva ,si chiar spontana cu lideri aruncați din Sindicat ,daca nu ne satisfac doleanțele.

Offline Marius_Mitran

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 58
    • Vezi Profilul
« Răspuns #3 : Decembrie 04, 2017, 07:10:33 p.m. »

Sindicalist

• Vizitator
« Răspuns #4 : Decembrie 04, 2017, 07:29:37 p.m. »
UNITATE .....                                              Deșteaptă-te, române, din somnul cel de moarte,
În care te-adânciră barbarii de tirani!
Acum ori niciodată, croiește-ți altă soartă,
La care să se-nchine și cruzii tăi dușmani.         
Strigați în lumea largă că Dunărea-i furată
Prin intrigă și silă, viclene uneltiri...
Deviza-i libertate și scopul ei preasfânt.
Murim mai bine-n luptă, cu glorie deplină,
Decât să fim sclavi iarăși în vechiul nost'pământ!
« Ultima Modificare: Decembrie 04, 2017, 08:55:11 p.m. de Sindicalist »

Offline Marius_Mitran

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 58
    • Vezi Profilul
« Răspuns #5 : Decembrie 04, 2017, 08:12:48 p.m. »
asa da !