Interesele dvs. nu sunt implicit si ale colegilor, nu va mai contraziceti singur.
Dvs. vreti o egalizare cat mai mare a salariilor, indiferent de centrala, iar cei din centralele mari vor salarii duble fata de cei de la MHC-uri.
Este doar un exemplu, asa ca temperati-va elanul.
Niciun sindicat, dupa cate stiu eu, nu este condus de o casa de avocatura externa.
Poate imi dati dvs. un exemplu, totusi.
Nu fac un sondaj doar pentru ca 22 anonimi vor acest lucru, ar insemna ca eu nu cred in ideea de sindicat asa cum este el definit si nu mai cred in mine.
Maine vor veni alti 25 si-mi vor spune ca vor sa ne facem partid, sa ne reprezentam in parlament, ca tot este la moda ...
V-am dat suficiente argumente in discutii private, pe e-mail, chiar daca folositi o adresa care nu este pe numele dvs., am avut destula rabdare cu dvs. pe acest subiect, pentru care nu ati adus niciun argument care sa stea in picioare, in afara unei presupuse tradari continue a sindicatului.
Nu mi-ati dat niciun raspuns la o intrebare simpla pe care v-am pus-o, anume cum va face casa de av. externa consultarea salariatilor (mai ales cand negocierile sunt in impas), fiindca va fi nevoita sa apeleze tot la o structura de gen sindical, adica lideri / lideri de grupa in teritoriu, s.a.m.d.
Nu mai vorbim ca vreti greva la un moment dat, dar nu va obositi sa cititi prin cine o pot declara salariatii, sau poate ca ignorati voit acele prevederi (ca sa nu mai pierdem timpul, hotararea de a declara greva se ia de catre organizata sindicala reprezentativa sau de catre reprezentantii salariatilor, daca nu exista sindicat reprezentativ la unitatea respectiva).
Daca as specula asa cum faceti dvs., as putea spune ca, de fapt, dvs. vreti ca sindicatul sa dispara si administratia sa negocieze cu reprezentantii salariatilor, care sa fie niste avocati.
Ca simplu salariat, va spun, "nu, multumesc".