Am incredere in domnul Aurariu ,insa se putea si mai bine. ............. Acum este o vreme cind noi avem puterea trebuie a sti ce sa facem cu ea ,astfel ne plingem degeaba pe acest forum. Sincer ,ii mai acord inca 2 ani increderea mea Domnului Aurariu ,iar mai tirziu voi vedea daca am gresit sau nu. Dar totusi astept si alti candidati.
Către domnul Aurariu rog a se ține cont de acest sondaj ce reflecta ce își doresc membri de sindicat cu adevărat.Nu ce își dorește unul ca domnul Bucuroiu .Eu sincer domnule Aurariu in locul dvs.,cu tot respectul pt.dvs.doresc la sindicat pe cineva din exterior . NU PE DUMNEAVOASTRĂ de preferință o Casa de avocatura.Nu va mai doresc pentru că la acordarea claselor ați fost părtinitor cu cei din centralele mari.Oameni își doresc o Casa de Avocatura respectați dorința oamenilor nu a dvs.si citiva lideri.
Citesc mesajul dvs. de acum si pe cel de acum o saptamana, nu mai vorbesc de cele mai vechi, si vad ca nu sunteti deloc hotarat in ceea ce priveste "increderea" dvs. in mine.
Ar fi cazul sa va stabilizati opiniile.
Deocamdata, aveti una singura constanta, cea cu reprezentarea de o casa de avocatura.
V-am mai spus punctul meu de vedere pe acest subiect si nu-l mai reiau.
Fac doar o remarca simpla : niciun sindicat nu este condus de o casa de avocatura, in sensul in care intelegeti dvs. "reprezentarea".
Orice sindicat serios este asistat de o casa de avocatura, ceea ce este o cu totul alta problema.
Consider ca noi beneficiem de consultanta unei case de avocatura de cea mai inalta clasa.
Referitor la ultimul motiv pentru care nu ma mai doriti, faptul ca as fi fost partinitor cu cei din centralele mari la acordarea claselor, cu directie clar exprimata in alt mesaj spre centrala in care muncesc, mi-ati ramas dator cu un raspuns : stiti cate clase "s-au dat" la CHE Ruieni ?
Nu stiti sau nu vreti sa raspundeti ?
De fapt, stiti ca nu aveti dreptate, dar va este simplu sa aruncati cu piatra, poate nimereste.
Din analiza pe care v-am prezentat-o, rezulta (va reamintesc) urmatoarele :
- 957 muncitori din total de 2118 (45%) au beneficiat de o crestere de peste 150 lei la salariul de baza
- 190+112=302 sunt din centralele de grupa V respectiv IV, adica 31.5% din cei 957
- 788 sunt din centralele mici si medii, adica 68.5% din cei 957.
Dati deoparte Portile de Fier si calculati ce procent din ceilalti muncitori din centralele mari au primit sume peste 150 lei.
Daca nu e prea grea aritmetica.