CCM 2012 Adioooo ! Prima vacanta Adiooo! Prime introduse 50%. Vouchere de vacanta O barat. Prima vacanta Adioooo!Pensie privata adiooo!Decontare BOT adiooo !Analize ,control medical O barat! Crestere salariala 6% din Decembrie , diferenta din Ianuarie cine o plateste? Crestere 10% din Ianuarie de ce nu 16% ca sa recuperam impozitul ? Ce doriti d-le Administrator , osanale ? Cu parere de rau dar avem un sindicat de ca.... at , nulitate, sacalitate si parsivenie la maxim. Nu mai meritati nici cea mai mica atentie. Cu acestea am incheiat si va asigur ca de la 01.01.2018 nu voi mai fi membru in aceasta sleata de misei si nemernici care ne tradeaza de la an la an din ce in ce mai mult. Rusinee nemernicilor !!! Daca acest mesaj va fi sters inseamna ca regasiti cu adevarat in ceea ce am enumerat mai sus.
La CCM 2012 i-a dat adio Borza.
In perioada 2014-2016 au fost cresteri salariale de 2.5% in 2014, 6% in 2015 si inca 6% in 2016, toate in trei ani in care numarul de personal s-a redus cu aprox 800 si contributiile datorate de angajator catre stat au scazut cu 5.5%.
Acum vor fi cresteri salariale intr-o perioada in care, cel putin teoretic, vom putea angaja aprox. 250 persoane, ca tot ne plangem, cu totii, de lipsa de personal.
Deja se simte faptul ca s-a redus deficitul de personal la exploatare, sumele pentru ore suplimentare sunt tot mai mici de la o luna la alta,
in urma angajarilor facute in ultimele 18 luni, inclusiv ca raspuns la solicitarile sindicatului.
Credeti ca va exista vreo administratie, vreodata, in orice firma din lumea asta, care sa creasca cu 30% veniturile angajatilor doar pentru ca s-a terminat insolventa si, totodata, sa mai acopere si gaurile de personal lasate de acea insolventa ?!
Si, in acelasi timp, sa acopere dezastrul pe partea de mentenanta, investitii, s.a.m.d., concomitent cu satisfacerea pretentiilor actionarilor de acordare de dividende cat mai consistente ?!
Puteti sa faceti diferenta, macar in ceea ce priveste personalul ?
Sau nu doriti sa o faceti, pur si simplu ?
Iesiiti din carapace, efectele insolventei le vom simti multi ani de-acum incolo.
PS.
Faza cu impozitul nu am inteles-o, dar poate mi-o explicati.