Autor Subiect: Informare 30.11.2017  (Citit de 25782 ori)

Offline Nostradamus

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 26
    • Vezi Profilul
Re: Informare 30.11.2017
« Răspuns #60 : Decembrie 10, 2017, 04:37:13 p.m. »
CCM 2012 Adioooo ! Prima vacanta Adiooo! Prime introduse 50%. Vouchere de vacanta O barat. Prima vacanta Adioooo!Pensie privata adiooo!Decontare BOT adiooo !Analize ,control medical O barat!  Crestere salariala 6% din Decembrie , diferenta din Ianuarie cine o plateste? Crestere 10% din Ianuarie de ce nu 16% ca sa recuperam impozitul ? Ce doriti d-le Administrator , osanale ? Cu parere de rau dar avem un sindicat de ca.... at , nulitate, sacalitate si parsivenie la maxim. Nu mai meritati nici cea mai mica atentie. Cu acestea am incheiat si va asigur ca de la 01.01.2018 nu voi mai fi membru in aceasta sleata de misei si nemernici care ne tradeaza de la an la an din ce in ce mai mult. Rusinee nemernicilor !!! Daca acest mesaj va fi sters inseamna ca regasiti cu adevarat in ceea ce am enumerat mai sus.
« Ultima Modificare: Decembrie 10, 2017, 04:46:37 p.m. de Nostradamus »

kikireata

• Vizitator
« Răspuns #61 : Decembrie 10, 2017, 04:52:23 p.m. »
Faza "Tabel cu semnaturi pentru declansare conflict colectiv" e ca la serbare la gradinita! Noi (salariatii) pe scena imbracati ridicol  de parinti (lideri de sindicat); Am efectuat un balet si am cantat catecelele invatate de la educatoare - sefii mari de sindicat; Administratia s-a distrat - pe alocuri mai cascau de plictiseala; La sfarsit, aplauze si actorii (noi) am primit cate o napolitana (ni s-a spus ca e ciocolata din import si sa nu ne uitam la ambalaj). Ridicol. De spectacol zic!

Mai vrem sa semnam tabele!!! Suntem cu adevarat bagati in seama! Bine ca s-au ieftinit lamaile sa mai taie in greata! Sa (nu) ne mai auzim sanatosi!

Offline Nostradamus

• Newbie
  • *
    • Vezi Profilul
« Răspuns #62 : Decembrie 10, 2017, 05:12:20 p.m. »
Ce bine le zici Kikireata !

Offline Administrator

• Administrator
  • Sr. Member
  • Mesaje postate: 384
    • Vezi Profilul
« Răspuns #63 : Decembrie 10, 2017, 05:25:45 p.m. »
Sporurile se introduc in salariu incapand cu 1 Ianuarie 2018 sau intra din Decembrie ?

Ianuarie.

Offline Administrator

• Administrator
  • Sr. Member
    • Vezi Profilul
« Răspuns #64 : Decembrie 10, 2017, 06:45:29 p.m. »
CCM 2012 Adioooo ! Prima vacanta Adiooo! Prime introduse 50%. Vouchere de vacanta O barat. Prima vacanta Adioooo!Pensie privata adiooo!Decontare BOT adiooo !Analize ,control medical O barat!  Crestere salariala 6% din Decembrie , diferenta din Ianuarie cine o plateste? Crestere 10% din Ianuarie de ce nu 16% ca sa recuperam impozitul ? Ce doriti d-le Administrator , osanale ? Cu parere de rau dar avem un sindicat de ca.... at , nulitate, sacalitate si parsivenie la maxim. Nu mai meritati nici cea mai mica atentie. Cu acestea am incheiat si va asigur ca de la 01.01.2018 nu voi mai fi membru in aceasta sleata de misei si nemernici care ne tradeaza de la an la an din ce in ce mai mult. Rusinee nemernicilor !!! Daca acest mesaj va fi sters inseamna ca regasiti cu adevarat in ceea ce am enumerat mai sus.

La CCM 2012 i-a dat adio Borza.
In perioada 2014-2016 au fost cresteri salariale de 2.5% in 2014, 6% in 2015 si inca 6% in 2016, toate in trei ani in care numarul de personal s-a redus cu aprox 800 si contributiile datorate de angajator catre stat au scazut cu 5.5%.
Acum vor fi cresteri salariale intr-o perioada in care, cel putin teoretic, vom putea angaja aprox. 250 persoane, ca tot ne plangem, cu totii, de lipsa de personal.
Deja se simte faptul ca s-a redus deficitul de personal la exploatare, sumele pentru ore suplimentare sunt tot mai mici de la o luna la alta, in urma angajarilor facute in ultimele 18 luni, inclusiv ca raspuns la solicitarile sindicatului.

Credeti ca va exista vreo administratie, vreodata, in orice firma din lumea asta, care sa creasca cu 30% veniturile angajatilor doar pentru ca s-a terminat insolventa si, totodata, sa mai acopere si gaurile de personal lasate de acea insolventa ?!
Si, in acelasi timp, sa acopere dezastrul pe partea de mentenanta, investitii, s.a.m.d., concomitent cu satisfacerea pretentiilor actionarilor de acordare de dividende cat mai consistente ?!

Puteti sa faceti diferenta, macar in ceea ce priveste personalul ?
Sau nu doriti sa o faceti, pur si simplu ?
Iesiiti din carapace, efectele insolventei le vom simti multi ani de-acum incolo.

PS.
Faza cu impozitul nu am inteles-o, dar poate mi-o explicati.

Offline Nostradamus

• Newbie
  • *
    • Vezi Profilul
« Răspuns #65 : Decembrie 10, 2017, 07:10:16 p.m. »
Nimeni nu a cerut o crestere cu 30% doar revenirea la drepturilor din 2012. Daca dvs o percepeti ca o crestere de 30% e problema dvs. noi o percepem ca pe o revenire iar insolventa a fost o adevarata spalatura , lucru pe care dvs il stiti foarte bine. Impozitul ? pai d-le administrator  nu va e clar, a fost 16 % acum e 10%. Simplu 16 - 6 = 10 ))) 10- 6= 4 , deci 4 % 2018 Este asa de greu. Da este ptr cine nu vrea sa intaleaga. Ma rog poate stau eu prost cu matematica. PS: PAS
« Ultima Modificare: Decembrie 10, 2017, 07:14:34 p.m. de Nostradamus »

Offline Nostradamus

• Newbie
  • *
    • Vezi Profilul
« Răspuns #66 : Decembrie 10, 2017, 07:18:05 p.m. »
Nu se mai aude !!! MAY DAY!!!!

Offline Nostradamus

• Newbie
  • *
    • Vezi Profilul
« Răspuns #67 : Decembrie 10, 2017, 07:43:41 p.m. »
Corect Biertan !

Offline Administrator

• Administrator
  • Sr. Member
    • Vezi Profilul
« Răspuns #68 : Decembrie 10, 2017, 08:33:40 p.m. »
Nimeni nu a cerut o crestere cu 30% doar revenirea la drepturilor din 2012. Daca dvs o percepeti ca o crestere de 30% e problema dvs. noi o percepem ca pe o revenire iar insolventa a fost o adevarata spalatura , lucru pe care dvs il stiti foarte bine. Impozitul ? pai d-le administrator  nu va e clar, a fost 16 % acum e 10%. Simplu 16 - 6 = 10 ))) 10- 6= 4 , deci 4 % 2018 Este asa de greu. Da este ptr cine nu vrea sa intaleaga. Ma rog poate stau eu prost cu matematica. PS: PAS

Unii au vrut indexare 30%, nu CCM 2012.
Altii, ca dvs., vor CCM 2012, fiindca li se pare ca era idealul ...
E o mascota, dar nici nu mai stiti ce vreti din el.
Adaosuri mai mari ca sa aiba guvernul ce sa taie la anul ?
Eu le prefer in salariu, asigurate.
Inechitati maxime ?
Eu le vreau cat mai mult corectate.

Aplicarea corectiilor inechitatilor la exploatare inseamna aprox. 8.3% in plus la salariul de baza pentru cei 2371 de salarati care au intrat in analiza (pe mede).
La TESA - aprox. 3.1% pentru 938 salariati (tot pe medie), daca se vor aproba asa cum ne-am inteles.
Pe medie, inseamna aprox. 6.2%.
Peste toate astea, in 2018 vine indexarea de 6% si apoi de 10%.
Socotiti dvs totalul care va fi in plus fata de luna august 2017.
(Nu pun indexarea de 20%, fiindca este doar pentru acoperirea trecerii contributiilor).

Adaosurile introduse in salariul de baza la valoarea intreaga si indexata cu 6% ar fi insemnat aprox 3.3% in plus.
400 euro la pilonul III si inca 400 la la asigurari sanatate, inca 4%.
Nu s-a putut, acum.
Vine si vremea lor (ma refer la pensii si asigurari).

Offline Nostradamus

• Newbie
  • *
    • Vezi Profilul
« Răspuns #69 : Decembrie 10, 2017, 09:13:40 p.m. »
Cu parere de rau SPUN , chiar stim ce vrem D-le. Dar prefer sa ma conformez zicalei " Cel mai destept cedeaza" . O seara buna ! Sper sa o aveti tinand cont de ..................
PS : Tine minte trei cuvinte ADIO ( cum era cu impozitul?)

Offline Administrator

• Administrator
  • Sr. Member
    • Vezi Profilul
« Răspuns #70 : Decembrie 10, 2017, 09:18:54 p.m. »
Faza "Tabel cu semnaturi pentru declansare conflict colectiv" e ca la serbare la gradinita! Noi (salariatii) pe scena imbracati ridicol  de parinti (lideri de sindicat); Am efectuat un balet si am cantat catecelele invatate de la educatoare - sefii mari de sindicat; Administratia s-a distrat - pe alocuri mai cascau de plictiseala; La sfarsit, aplauze si actorii (noi) am primit cate o napolitana (ni s-a spus ca e ciocolata din import si sa nu ne uitam la ambalaj). Ridicol. De spectacol zic!

Mai vrem sa semnam tabele!!! Suntem cu adevarat bagati in seama! Bine ca s-au ieftinit lamaile sa mai taie in greata! Sa (nu) ne mai auzim sanatosi!

Da, stimata colega, a fost nevoie de semnaturi.
Atunci cand le-am cerut plecasem de la negocieri fara sa semnam procesul verbal fiindca unii de la administratie nu au mai recunoscut ce se discutase si se convenise de dimineata.
Este posibil sa mai fi nevoie, daca nu se avizeaza CCM-ul.
Cand vreti sa le strangem, de Craciun ?
In alta ordine de idei, spuneti-mi care negociere se poarta cu toate cartile pe masa.
Poate ati condus dvs. vreuna si ati si dus-o la final cu succes, caz in care va invit sa lasati pseudonimul si bascalia deoparte si sa veniti la negocieri. Intrati in locul liderului dvs. (o zi unul, o zi altul), oricare ar fi acesta.

Offline Administrator

• Administrator
  • Sr. Member
    • Vezi Profilul
« Răspuns #71 : Decembrie 10, 2017, 09:23:48 p.m. »
Cu parere de rau SPUN , chiar stim ce vrem D-le. Dar prefer sa ma conformez zicalei " Cel mai destept cedeaza" . O seara buna ! Sper sa o aveti tinand cont de ..................

Daca-ti pare rau cand stii ce vrei, ai o problema.
Daca cedezi doar ca sa fii destept, inseamna ca n-ai argumente.
Fiti destept.
Seara la fel de buna si dv.

Offline Nostradamus

• Newbie
  • *
    • Vezi Profilul
« Răspuns #72 : Decembrie 10, 2017, 09:42:10 p.m. »

Daca-ti pare rau cand stii ce vrei, ai o problema.
Daca cedezi doar ca sa fii destept, inseamna ca n-ai argumente.
Fiti destept.
Seara la fel de buna si dv.

Offline Legea lui Ohm

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 25
    • Vezi Profilul
« Răspuns #73 : Decembrie 10, 2017, 09:50:36 p.m. »
Domnule presedinte Hidrosind, cu respectul de care sunteti demn si cu buna vointa ce va caracterizeaza..va rog sa confirmati un lucru:daca vor exista actiuni sindicale la nivel de punct de lucru..nu sucursala,pentru a se abtine drepturile cuvenite,dumneavoastra ne veti acorda sprijinul?Va rugam sa transmiteti un raspuns concret..DA...sau..NU.Va multumim!

Offline Administrator

• Administrator
  • Sr. Member
    • Vezi Profilul
« Răspuns #74 : Decembrie 10, 2017, 09:52:22 p.m. »
Daca se desfasoara legal, raspunsul este DA.