Dumneata ai lucrat domnul Mitran,la privat ? La privat contează experiența ,nu diploma .Un inginer ia cu 100-200lei peste un muncitor cu experiență, nu ca la Hidroelectrica .Munca este apreciată si remunerată corespunzător nu bătaia de joc de la Hidroelectrica ,orele suplimentare plătite dublu si in luna in care au fost efectuate .Hidroelectrica le plătește peste 3luni ,basca concediul in 10 transe pt.a mi se tăia din ele ,așa că domnul Mitran ce sa vorbim de privat că privatul da mașini de servici si nu îți dezmembrezi mașina personală prin gropile spre servici cu 5litri la -100km ca la scuter.Privatul apreciază munca omului ,si îl sprijină la nevoie .Iar privatul a început să depășească salarile de la Hidroelectrica vezi :Petrom -productie, .....si multe altele . La privat ai -2sefi nu 100 ca la Hidroelectrica si stres cît cuprinde +bătaia de joc la adresa angajatului. Eu stau in casa cu cineva care lucrează la privat ....am văzut care este treaba, si nu exista termen de comparație ,regret că încă lucrez la Hidroelectrica ,dar daca treburile vor continua așa voi fi obligat a pleca ,nevoile mă vor împinge ,copii la școli....etc.