Ei își văd de interesul lor cu aplicarea Mercer ,normal pe actualul sistem sint cu clasele pe maxim ,plus că va urma a fi la mina șefilor ,directorilor si a mai știu eu cui ...avînd deasupra mea administrativ+,operativ peste 20 de șefi ,directori ai mai știu eu ce ....Așa că dacă unul din cei 20 îmi poartă ranchiuna niciodată nu voi mai vedea salariul întreg . Referitor la Șefi CHE pe doua centrale ,cine îi pune domnule a fi pe doua centrale???,eu va zic sa le mai dați una sa se facă trei si la urma să vă gândiți la retribuirea lor. Eu spun sa ne pregătim de GREVA că șanse mari noi nu avem .Cît despre cît ne trebuie mărite salarile pentru a nu pierde la net, + 22% atît trebuie nu o spun eu ci specialiști .Referitor la" sclavi de pe plantație " nu cred că cu grija ce ne-o poarta Administrația nu cred că nu vom iesi pe minus la salariul net. Mercer din sclavi Administrației ne va face si sclavi șefilor de Secție si CHE .,mai rămîne a ne face si programul de acasă cu nevasta ,poate atunci vom ieși cu toți la GREVA.