Am incredere in domnul Aurariu ,insa se putea si mai bine.Faptul ca lideri zonali nu il ajuta asa cum ar trebui este si vina dinsului putin .Cum poti tine linga tine oameni de peste 20 de ani in Sindicat,pusi de catre Administratie ?,mai au putin uni si se pensioneaza lideri .Imposibil sa nu ai pirghile legale sa faci alegeri corecte in fiecare filiala HIDROSIND.,acest lucru denota o neimplicare cu scopul de a nu deranja. Vinovati sint si membri fiecarei filiale unde exista asemenea lideri ,vina este comuna membri si lider Hidrosind. In alta ordine de idei : 1-procesul este intrerupt nu vad cind va intra din nou pe rol ? sintem in octombrie cit le trebuie judecatorilor sa judece intrarea Fondului Propietatea in proces -1 an? ;2- o foarte mare parte din muncitori nu au primit mai mult de 100lei la salariu ,in afara de cei din centralele mari unde nu vad justificata diferenta mare pe clasa-functie in functie de centrale ,aici ar fi mai mult de discutat . Iar faptul ca alti se muncesc cu MW multi ,si nu au fost renumerati corespunzator sincer nu este vina mea. 3- CCM . 2016-2017 am obtinut unul exact ca in vremea insolventei(cu drepturile taiate la jumatate) cind profitul a fost maxim, ce sperante sa am acum ? Avem oameni destoinici ;profesionisti,si buni gen : Matasa Adrian ;Badescu Petre (liderul de la Portile de Fier) oare nu ar trebui sa ii lasam sa vedem ce pot si ei ? Are si domnul Aurariu meritul ca ne-a adus la normalitate cu unele lucruri :orele suplimentare;alegerile Hidrosind;faptul ca putem discuta liber pe acest Forum...etc. Acum este o vreme cind noi avem puterea trebuie a sti ce sa facem cu ea ,astfel ne plingem degeaba pe acest forum. Sincer ,ii mai acord inca 2 ani increderea mea Domnului Aurariu ,iar mai tirziu voi vedea daca am gresit sau nu. Dar totusi astept si alti candidati.