Autor Subiect: Asta-i firmă?  (Citit de 1152 ori)

Offline jorj

• Full Member
  • Mesaje postate: 120
    • Vezi Profilul
Asta-i firmă?
« : Martie 03, 2018, 05:00:03 p.m. »
În momentul în care declari că ,,puterea noastră este apa,, este clar că resursa umană este trecută pe planul doi sau chiar trei.
Mă uit cu câtă nesimțire sunt renegați oamenii cu ajutorul cărora HE a făcut profil istoric, ani după ani! Nu tot noi facem producție? Acum nu mai suntem buni! Mă uit la bătaia de joc numită ,,testări anuale" și ,,evaluările performanței individuale"! Mă uit la sarcinile de serviciu triplate și la diminuările de drepturi de la ,,negocierile" CCM-urilor anuale! Mă uit că se tegiversează achizitionarea loturilor de echipament de protectie si de lucru! Economie! Mă uit că sunt nevoit să cumpăr, diferite consumabile și echipamente  necesare locului de muncă! Mă uit că înot prin ger și zăpada până la genunchi, prin păduri sau pe câmpuri viscolite, pentru a ajunge la timp, să schimb tura de la centrala amplasată la dracu-n praznic! Mă uit cu stupoare, la cei 35.000 de lei pe care-i încasează lunar directorul meu și mă uit cu jale, la salariul de 2400 de lei, pe care-i fac praștie de la o lună la alta! Mă uit curios la ofertele de muncă de pe net și văd, că niște pârlite de magazine, oferă salariaților lor pensii și asigurări private de viață și sănătate, premii de fidelitate și primă sau tichete de vacanță. Perla Coroanei mult lăudată, nu are fonduri pentru protecția oamenilor datorită cărora există! Mă uit la colegii mei hidroenergeticieni, care stau cu limba-n gură și trag cu coada ochiului pe forum, sub anonimat, să vadă ce mai este nou prin lume! Mă uit...
« Ultima Modificare: Martie 03, 2018, 06:48:52 p.m. de jorj »

Offline carcotasul

• Full Member
  • Mesaje postate: 149
    • Vezi Profilul
Re: Asta-i firmă?
« Răspuns #1 : Martie 04, 2018, 01:01:38 a.m. »
      Mai frate......mi-e lehamite de fratia noastra.

Puterea noastra este unirea, un comportament al demnitatii si unitatii, constiinta unui ideal comun.

Liderii se schimba repede si usor dar cu fratia cum facem ?!