Autor Subiect: ETC  (Citit de 6495 ori)

Sindicalist

• Vizitator
Re: ETC
« Răspuns #15 : Decembrie 06, 2017, 07:15:02 p.m. »
Domnul George aici este vorba de veniturile si drepturile noastre pe 2ani de zile ,stam într-o primă?. O vom primi retroactiv daca se declanșează conflictul de muncă înainte de a fi dată.

Offline electrician suparat

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 32
    • Vezi Profilul
« Răspuns #16 : Decembrie 06, 2017, 09:10:03 p.m. »
Daca am ajuns sa stam cu mainile intinse si sa binecuvantam administratia ca ne mai da jumatate de prima de sarbatori......
De fapt lucram la cea mai profitabila companie din SE Europei si cea mai valoroasa companie din Romania.
Ar trebui sa facem niste tabele sa fim de acord sa ne taie al 12-lea salariu,sa fie firma si mai profitabila.Si-apoi sa vezi tu mandrie pe angajati.....
Daca mai aveti idei pt profitabilitatea firmei postati pana sunt liderii la bucuresti.
Aceasta postare este un pamflet si trebuie tratata ca atare.
NU TAIA CRACA DE SUB TINE DECAT DACA VOR SA TE SPANZURE DE EA.

Sindicalist

• Vizitator
« Răspuns #17 : Decembrie 06, 2017, 10:17:03 p.m. »
Cei care din diferite motive au întîrziat cu trimetrea tabelelor pentru GREVA  trimeteti-le pe emailul domnului Aurariu .Pina la încheierea negocierilor nu este tirziu niciodată.

George T.

• Vizitator
« Răspuns #18 : Decembrie 06, 2017, 11:27:57 p.m. »
Ma gandeam ca introducerea sporurilor in salariu sa se faca de la 1 Ianuarie 2018 daca nu s-a semnat , sa se faca indexarea si apoi sa se faca din nou calculul . Prima de Craciun era meritul acestui an si se va duce dupa prima de vacanta ...

Sindicalist

• Vizitator
« Răspuns #19 : Decembrie 07, 2017, 01:46:00 a.m. »
Si teoretic cît si practic actualul CCM este valabil pina pe 31.12.2017 ora 24.00.  Nu cred că cineva își va mai  permite a mai  inflama spiritele .,destul de inflamate .Oameni sint toți revoltați datorita sistemului Mercer ,cine va lua decizia a nu da prima de Crăciun  , cred că va lua decizia declanșări conflictului de muncă ,deci a GREVEI . Mai cred că toți nu mai suportam batjocora Administrație , si sintem la limita cu  nervi ,sa nu o dea si la urma să vedem ce va ieși...... Să vedeți ce bucurii le  vom pregăti  noi de sărbători la urma...
« Ultima Modificare: Decembrie 07, 2017, 01:58:48 a.m. de Sindicalist »

Offline FANFANNN

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 85
    • Vezi Profilul
« Răspuns #20 : Decembrie 07, 2017, 07:22:43 p.m. »
Nu mai avem Administrator?

George T.

• Vizitator
« Răspuns #21 : Decembrie 09, 2017, 03:58:24 p.m. »
Tacerea este de Haur , dar nici lenea nu a omorat pe nimeni ...