Sunt curios cit le va ramine din disponibilitatea pentru dialog cind le ve-ti transmite doleanta majoritatii sindicatului de a obtine drepturile din CCM 2012 +dobinda.Sigur va suferi modificari substantiale.Nu stiu toate problemele He. dar si ale noastre sunt la fel de importante si trebuiesc solutionate.Musai!
D-le Robu, chiar credeți că domnul lider Aurariu, secondat de liderașii care nu-l prea înghit datorită popularității, se va prezenta și va sustine la ,,negocierea,, CCM 2018, returnarea drepturilor pierdute înainte de insolvență plus mărire substanțială de salariu? E prietenul meu dar mă îndoiesc că se va întâmpla acest lucru. Ar pierde prea multe de la Administrație dar ar câștiga toți oamenii de partea lui !
1. Nu va stiu de prieten, fara suparare.
Poate chiar suntem, in viata reala, nu pe acest forum, desi nu cred, fiindca prietenii mei nu se indoiesc de mine.
2. Nu prea am ce pierde de la administratie, asa ca nu ati nimerit-o nici cu asta.
Sorry.
Bună seara!
Intradevăr domnule Aurariu, sunteți prietenul meu virtual pentru că nu ne-am întâlnit niciodată față-n față . Sper că acest lucru nu vă deranjează și pot să-mi exprim părerile personale precum si ale colegilor de grupă sindicală, pe acest forum. Unele puncte de vedere ale dvs, m-au făcut să vă sprijin inițiativele la mine în sucursală și să vă recomand colegilor mei ca pe singurul lider sindical valabil la ora actuală. Dar, pentru că nu vă cunosc personal, dați-mi voie să mă indoiesc de unele afirmatii pe care le faceti. Spuneți că nu ati avea ce pierde in fata administratiei dacă sunteti inflexibil (bățos), la ,,negocierea,, CCM -ului! 1. Lucrati la HE cumva? 2. Sunteti cumva sef peste o unitate de producție? 3. Obțineți niște venituri de care depinde existența familiei dvs? 4. Sunteți conștient că nu puteți fi niciodată perfect în ceea ce faceți? 5. V-ați desprinde cu greu de această firmă la care ați investit jumate din viața dvs?
Dacă majoritatea răspunsurilor date la întrebările de mai sus sunt afirmative, atunci puteți fi șantajat oricând. Nu am pretenția să mă contraziceți!
Toată stima!
1,2,4,5. Lucrez in Hidro, sunt sef CHE, nu sunt perfect si, da, am pus si pun mult suflet in firma asta.
3. Familia mea poate sa "existe" si cu venituri mai mici, ca atatea alte familii, la o adica.
M-am angajat ca electrician in firma asta, nu-mi cade casca de pe cap daca ma intorc in timp.
+6. As putea fi santajat oricand daca as gresi flagrant oricand.
Nu s-a intamplat asta pana acum, sper sa ma duca mintea si pe mai departe.
Timp de 4 ani si jumatate am fost intors pe toate partile si am rezistat, zic eu.
Concedierea pentru motive care nu tin de persoana salariatului nu prea mai este posibila in prezent, nu mai exista cauze reale si serioase.
Prin urmare, revenim la pct. 6.
Nu va contrazic, doar va spun cum gandesc si (indraznesc sa spun) cum cred ca ar trebui sa ganditi si dvs.