Autor Subiect: noile legi ale justitiei  (Citit de 2290 ori)

Offline mihaela

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 79
    • Vezi Profilul
noile legi ale justitiei
« : Octombrie 02, 2017, 07:49:10 p.m. »
dle Aurariu,

Rugati avocatele Hidrosind sa uzeze de toate procedurile pentru a accelera judecarea proceselor aflate deja pe rol, fiindca daca proiectul ministrului justitiei Toader va fi aprobat de parlament (ceea ce este foarte probabil), magistratii vor fi la cheremul politicului si atunci putem sa ne luam adio de la procese judecate drept.Procesul 3036 de la Curtea de Apel Bucuresti chiar nu poate primi termen?Chiar nu se poate face o cerere in acest sens catre Curte?Cu ce poate influienta asta decizia magistratilor in acest proces?Eu zic sa incercam.

Sindicalist

• Vizitator
Re: noile legi ale justitiei
« Răspuns #1 : Octombrie 03, 2017, 12:34:56 a.m. »
Pe acest lucru se mizeaza  a se trage de timp cit mai mult ,acesta este si rostul interventiei fondului Propietatea.  >:(  Am ajuns sa imi  iau drepturile banesti prin instanta ,in curind si salariul ,prima de vacanta deja o vom recupera in instanta si aceasta face parte tot din drepturi banesti. De daune morale -interes sa uitat? ,cred.  Stam iumprumutati prin banci in timp ce bani ce ni se cuvin nu ii putem lua decit prin instanta.
« Ultima Modificare: Octombrie 03, 2017, 12:38:09 a.m. de Sindicalist »

Sindicalist

• Vizitator
« Răspuns #2 : Octombrie 05, 2017, 01:17:09 a.m. »
Putem merge chiar mai departe avind in vedere că pirit este "statul Roman" prin Hidroelectrica.Si judecători pot fi părtinitori ,avind in vedere dubioasa separare a puterilor în stat în România.Ar trebui de acuma a avea în calcul și a ne adresa CEDO-Strasbourg, fax: +33388412730 ; email: webmaster@echr.coe.int. se poate adresa și în limba română. După ce autoritatea națională competentă cea mai înaltă a pronunțat o decizie se dispune de un interval de maxim 6luni in a sesiza CEDO.
« Ultima Modificare: Octombrie 05, 2017, 01:31:50 a.m. de Sindicalist »

Munteanu Dan

• Vizitator
« Răspuns #3 : Octombrie 08, 2017, 02:50:31 p.m. »
Procesele inseamna consum de nervi,timp si bani.

Ce satisfactie mai ai daca castigi un proces in care te-ai consumat ani de zile?

Sindicalist

• Vizitator
« Răspuns #4 : Octombrie 08, 2017, 03:26:25 p.m. »
Ai satisfacția că în sfârșit să făcut Dreptate.Si speri ca drepturile sa nu îți mai fie încălcate ,mereu.Normal ar trebui a cere daune-interes cît mai mari pentru a nu se mai încalcă drepturile așa des.Si ce ar trebui oare să apceptam sa se încalce un drept legal? fara a lua nici o masura? Normal este  sa folosim căile legale fie că unora le convine sau nu.