Cum sa nu ai atitudine critica cand este de ajuns sa citesti doar punctul 1.Poate candida la orice functie de conducere, orice salariat - afirmatie echivalenta cu PSD are in frunte numai analfabeti.
Eu stiu ca pentru o functie de conducere trebuie sa candideze oameni bine pregatiti, oameni cu personalitate care au pasiunea de a-si depasi limitele, oameni cu un potential ridicat, care poseda un set de cunostinte si abilitati, care prezinta aptitudini pentru acea functie, care au capacitate psihica. / Raspuns pt. punctul 1 : DA orice salariat nu vad de ce atit timp cit este dorit de oameni,iar referitor la PSD sint acolo oameni mult mai pregatiti decit multi dintre lideri nostri ,inchid aici polemica pt.a nu da disputei sindicale conotatii politice. Mie personal imi place punctul 2.Trebuie sa ne maturizam si noi in lupta sindicala astfel riscam ca ea sa ramina lipsita de interes si chiar banala. Nu contest faptul ca sint lideri actuali care isi merita functia de lider,dar unele lucruri mai trebuie schimbate,chiar daca acest lucru deranjeaza unele persoane. Este spre binele nostru al tuturor.