Sondaj

In numele sindicatulu,esti de acord cu desfacerea contractului colectiv  (CCM) ?

Da, abia astept sa pierd toate beneficiile din CCM
4 (66.7%)
Da, daca nu mi se cer bani pentru asta (avocati etc)
0 (0%)
NU, nu mai am incredere in sindicat !
2 (33.3%)

Numărul total de membrii care au votat: 5

Autor Subiect: In numele sindicatului,esti de acord cu desfacerea contractului colectiv(CCM) ?  (Citit de 1558 ori)

Offline Marius_Mitran

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 58
    • Vezi Profilul
Doriti sa mandatati sindicatul  pentru declansarea si desfasurarea conflictului colectiv de munca precum si a oricaror masuri de protest, cu respectarea prevederilor legale, in cazul in care Hidroelectrica nu accepta revendicarile formulate de Hidrosind in cadrul negocierii colective. ???

Offline FANFANNN

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 85
    • Vezi Profilul
Re: In numele sindicatului,esti de acord cu desfacerea contractului colectiv(CCM) ?
« Răspuns #1 : Decembrie 01, 2017, 07:36:22 a.m. »
CCM ul se încheie de drept domnule Mitran , expira , nu il desface Sindicatul sau domnul Aurariu.
Sindicatul are un mandat de negociere acum
sau CCM 2012 sau GREVA .

Nu e vorba numai de salarii.
Eu vreau in primul rand zilele de concediu inapoi. De ce? Pentru ca asa vor fi obligați sa angajeze , muncim prea mult.
Altii vor decont de transport etc
Acestea erau acoperite de CCM 2012 , si erau drepturi recunoscute
« Ultima Modificare: Decembrie 01, 2017, 07:44:02 a.m. de FANFANNN »

Sindicalist

• Vizitator
Re: In numele sindicatului,esti de acord cu desfacerea contractului colectiv(CCM) ?
« Răspuns #2 : Decembrie 01, 2017, 08:29:47 a.m. »
Da atenție mare pentru toată lumea acest CCM .se vrea încheiat pe 2ani 2018si 2019 .Deci marirea asta este pe 2 ani ,ani in care preturile cît si celelalte salarii vor crește .Si așa minimul va creste din 2018 la 1.900lei majoritatea peste 80% din muncitori nu au cu mai mult de 300lei fata de minimul pe 2018 ,si asta lucrind la cea mai profitabila firma din sud -estul  Europei. Vă  dați seama rid acum toți  de noi, foarte multe firme private au bonuri de 15 lei ,in curind vor ride si curcile de noi ,vai mama noastră cît de lași sintem .Stăm din datori in datori ....in tip ce Administrația se scalda in bani,la cea mai profitabila firma din tara ....
« Ultima Modificare: Decembrie 01, 2017, 11:51:13 p.m. de Sindicalist »