Sondaj

Dacă negocierile privind CCM 2018 ,nu vor avea  un rezultat pozitiv privind drepturile si salarizarea noastră .Va veți dori un nou Sindicat  ?  .....

DA
11 (68.8%)
NU
1 (6.3%)
Doresc noi alegeri generale în Hidrosind.
4 (25%)
Doresc a continua cu actuali lideri Hidrosind .
0 (0%)

Numărul total de membrii care au votat: 9

Votare închisă: Decembrie 01, 2017, 11:42:58 p.m.

Autor Subiect: Un nou sindicat  (Citit de 2486 ori)

Sindicalist

• Vizitator
Un nou sindicat
« : Noiembrie 11, 2017, 11:27:03 p.m. »
In urma  negocierilor  privind noul CCM , dacă nu vor avea un rezultat pozitiv .Iar lideri din nou ,vor abandona lupta sindicală ,cazind la pace  cu Administrația .Tot mai mulți colegi își doresc un nou Sindicat un Sindicat lipsit de lideri actuali ,un Sindicat al nostru al muncitorilor ,nu al Administrației cum multi lideri dau dovada in prezent .Îmi doresc daca rezultatul negocierilor va impune schimbare ,sa ii sancționăm plecind din actualul Sindicat .Acesta pierzindu-si rolul de Sindicat.   
« Ultima Modificare: Noiembrie 12, 2017, 11:37:41 a.m. de Sindicalist »

rami

• Vizitator
Re: Un nou sindicat
« Răspuns #1 : Noiembrie 16, 2017, 01:03:19 p.m. »
Da, facem un nou sindicat cu un nou statut in care sa stipulam ca liderul pe Hidrosind sa fie avocat, sa aiba o "fisa a postului" in care sa-i stabilim obiectivele si sanctiunile, sa nu fie salariat al Hidroelectrica, dar, astia de acum isi dau demisia?
Pleaca cainele de la abator?

Sindicalist

• Vizitator
« Răspuns #2 : Noiembrie 16, 2017, 04:28:49 p.m. »
NICIODATA in veci nu veți vedea un lider a-si da demisia . Numai noi îi putem schimba ,depinde ce dorim ca Sindicatul sa apere interesele lor sau interesele noastre? Doresc ca Domnul Aurariu să mă contrazică cu fapte nu cu vorbe ,vremea vorbelor a trecut.Sa vedem ce drepturi vor obține  daca nu noi le vom cere DEMISIA.
« Ultima Modificare: Noiembrie 16, 2017, 04:30:22 p.m. de Sindicalist »

Offline FANFANNN

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 85
    • Vezi Profilul
« Răspuns #3 : Noiembrie 17, 2017, 08:03:28 p.m. »
Un nou sindicat e musai , de actualul ne-am saturat , ne cheltuie banii de cotizatie pe prostii si rezultate ioc.
Stau si la Bucuresti pe banii nostri fara nici o jena.
Sa ne lase ......