Mesaje Recente

Pagini: [1] 2 3 ... 10
1
Discutii si opinii / Re: Alegeri de sindicat
« Ultimul mesaj de mhcistu Azi la 08:10:54 p.m. »
La Hațeg au fost alegeri iar rezultatul era știut înainte cu o săptămână,alegeri desfășurate sub deviza ”la vremuri noi tot noi””.
2
Discutii si opinii / Re: Alegeri de sindicat
« Ultimul mesaj de jorj Martie 17, 2018, 05:53:15 p.m. »
Este și în interesul d-nul Lider Aurariu de a observa corectitudinea alegerilor din teritoriu pentru ca liderasii aleși vor face parte din echipa centrala cu care va lucra în mod direct. Prezenta d-lui ca și autoritate suprema Hidrosind va garanta bună desfășurare a alegerilor care urmează în aceasta primăvară!
3
Discutii si opinii / Re: Alegeri de sindicat
« Ultimul mesaj de robu Martie 17, 2018, 04:38:31 p.m. »
Prezenta domnului Aurariu la alegeri reprezinta o garantie si o necesitate.Garantia ca alegerile nu vor fi doar de ochii lumii,transformate intr-o reinvestire formala si necesitatea de inoire a echipei de conducere a Hidrosind.
4
Discutii si opinii / Re: Alegeri de sindicat
« Ultimul mesaj de Sindicalist Martie 17, 2018, 03:25:18 p.m. »
Pe 23.03. 2018 sint alegeri la Bistrita ce ne pot spune cei de acolo,.....domnul Aurariu va fi acolo?
5
Discutii si opinii / Re: Alegeri de sindicat
« Ultimul mesaj de robu Martie 17, 2018, 02:44:23 p.m. »
Trebuie avut mare grija cu organizarea acestor alegeri.Pentru a se putea promova persoane noi si capabile in functiile de lideri,votarea in cunostinta de cauza este vitala.Persoanele nou propuse sa fie cunoscute ca buni comunicatori,integri,cu initiativa si o conduita impecabila.Nu lipsit de importanta este faptul demonstrarii unei atitudini de dizidenta contra starii actuale.Daca anterior propunerii de a candida la functia de lider a avut initiative concrete in reformarea miscarii sindicale atunci e omul potrivit.Detinerea unei functii de conducere si existenta unor rude angajate in societate printr-o suma de imprejurari datorata postului ocupat,scade spre anulare posibilitatea exercitarii functiei de lider sindical fara influenta adm.si predispune la santaj.Neputinta de a trece peste aceste limitari am constatat-o din pacate cu totii.Necesitatea acestor schimbari o impun rezultatele tot mai slabe de la negocierile CCM.
6
Discutii si opinii / Alegeri de sindicat
« Ultimul mesaj de jorj Martie 17, 2018, 10:58:54 a.m. »
Bună ziua!
Vom fi chemați în următoarea perioadă, să  ne alegem liderii de sindicat! Votul trebuie sa fie secret. Cine face altfel dorește sa ne/vă păcălească! Sa-i alegem ca și lideri pe cei care au dat dovada ca sunt apropiați de oameni! Separăm grâul de neghina adică pe cei mincinoși și vicleni de cei serioși și hotărâți! Preferați un lider care spune lucrurilor pe nume și nu unul care linguseste și ocolește! Dacă intampinam o problemă și avem nevoie de un reprezentant al sindicatului trebuie ca el să ne rezolve necazul, nu să o scalde. Ce vom alege, aia vom avea. Doamne-ajuta!
7
Discutii si opinii / Re: Caii troieni..😎
« Ultimul mesaj de Sindicalist Martie 16, 2018, 08:27:51 p.m. »
Ca la noi la romani ...deastfel .Cit si a fi patriot este o rusine astazi.....
8
Discutii si opinii / Re: Propuneri modificare statut Hidrosind
« Ultimul mesaj de Sindicalist Martie 16, 2018, 07:42:05 p.m. »
Domnul "doctor" mai lasa-ne si dumneata  ,a vazut toata lumea ca esti contra ,mai asteptam si pareri pentru...
9
Discutii si opinii / Re: Experimentele Hidroelectrica
« Ultimul mesaj de robu Martie 16, 2018, 07:32:12 p.m. »
Hidroelectrica,cu tot cu experimentele sale,face parte la randul sau din alte experimente,de anvergura mai mare.Fondul Suveran de investitii este un experiment al guvernului actual care va colecta de la firmele cu capital majoritar de stat fonduri destinate exclusiv investitiilor de interes national.Toate arata bine pana vine proba practica,caci guvernantii si-au demonstrat de fiecare data nepriceperea.Chiar daca e in mare foame de bani guvernul prognozeaza o crestere economica incredibil de atins.
10
Discutii si opinii / Caii troieni
« Ultimul mesaj de robu Martie 16, 2018, 06:33:32 p.m. »
Daca macar un sfert din timpul mandatului conducatorii si l-ar petrece administrand intr-adevar tara,aceasta ar arata mult mai bine.Generalizand la cei din clasa politica,fara nici o exceptie,toti au asezat interesele lor personale mai presus decat ale tarii.
Pagini: [1] 2 3 ... 10