Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Subiecte - carcotasul

Pagini: [1]
2
Discutii si opinii / concursuri
« : Mai 31, 2018, 05:53:15 p.m. »
    Intri pe cariere site Hidroelectrica, dai click pe anunturi rezultate concursuri ocupare posturi si citesti bancuri seci : afli ca au fost comunicate candidatilor inscrisi, telefonic sau prin e-mail.
    Multumim pentru corecta si profunda informare ! Traim decenii de impliniri marete !4
Discutii si opinii / Paste 2018
« : Aprilie 08, 2018, 08:29:01 a.m. »
    Sfânta sărbătoare a Învierii Domnului să aducă la toti angajatii Hidroelectrica un Paste fericit plin de încredere, lumină, iubire, speranţă.
    Clipe de neuitat alături de cei dragi şi numai realizări !

7
Discutii si opinii / "restartul"natiunii
« : Martie 25, 2018, 10:53:56 p.m. »
    Valori ca disciplina, munca, rigurozitatea, efortul constant, discretia si buna-cuviinta sunt aruncate in derizoriu, devin obiect de bascalie grosiera. Si asa vor ramane, atata vreme cat societatea este incapabila de reactie, daca nu cumva a inceput sa-i placa si sa considere orice proiect stramb drept normalitate.
   "Spiru Haret"-ul lui Bondrea - absolvent la fara frecventa al scolii de partid "Stefan Gheorghiu" si conducator al Comisiei Superioare de Diplome si Doctorate, cea care a facut-o "doctor inginer" pe Elena Ceausescu - reprezinta culmea nereformismului si imposturii in Romania postdecembrista.
   "Restartul" societatii se va produce doar atunci cand produse gen Bondrea ( si tot ce inseamna invatamant particular sau diplome fara sa inveti ) vor fi aruncate si lasate la cosul de gunoi al istoriei.

8
Discutii si opinii / curtea de apel
« : Martie 24, 2018, 09:42:25 a.m. »
     Ce se va intampla in continuare dupa hotararea din 22.03.2018 ?!

    http://portal.just.ro/2/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=300000000742728&id_inst=2

10
Discutii si opinii / CU TEORIE SAU FARA
« : Martie 15, 2018, 01:25:45 a.m. »
   Felicitari Simona Halep !   Ca sa faci performanta chiar si in tenis e nevoie de teorie daramite in hidroenergetica.

    In alta ordine de idei,d-le Robu, "Ati se scrie fara cratima (liniuta) atunci cand ajuta la formarea timpului perfect compus (timp trecut) la persoana a II-a plural, ca de exemplu: voi ati plecat, voi ati dormit, voi ati stiut, etc....

    "A-ti" se scrie despartit cu cratima (liniuta), atunci cand "ti" are functie de pronume, adica inseamna "tie", ca de exemplu : a-ti face pe plac, a-ti usura munca, etc....

    Sau mai pe intelesul dumitale, "Ati se foloseste scris impreuna atunci cand se subintelege ca este vorba despre "VOI" ( Voi ati....), si se scrie despartit cand se subintelege ca este vorba de tine ( A-ti face singur dreptate inseamna....)
   
    Deasemenea "A-ti" este despartit prin liniuta atunci cand poate fi inlocuit cu "a iti", pronuntarea intr-o singura silaba fiind insa mult mai usoara, se inlocuieste "i" din "a iti" cu liniuta si se pronunta/scrie asa : "a-ti" .

11
Discutii si opinii / avansarea
« : Martie 11, 2018, 11:23:45 p.m. »
                    ART. 438
         (1) Avansarea reprezinta trecerea unui salariat la o salarizare superioara pe aceeasi banda de salarizare, in cadrul aceleiasi functii sau meserii.
         (2) Avansarea se face anual, la solicitarea salariatului, in functie de posibilitatile financiare ale angajatorului si de rezultatele evaluarii performantelor ( cel putin calificativul BINE ).
         (3) Avansarea se face prin examen pe baza unui regulament de avansare si inseamna o crestere de 10% la salariul de baza brut al salariatului.
         (4) Fac exceptie de la prevederile prezentului articol functiile de Top Management.

12
Discutii si opinii / ziua femeii
« : Martie 08, 2018, 12:18:02 a.m. »
   LA MULTI ANI !  pentru cele mai frumoase si importante fiinte de pe pamant.
   Un gand frumos si un buchet de flori pentru toate doamnele minunate din viata noastra in aceasta zi speciala.

13
Discutii si opinii / starea drumurilor
« : Februarie 28, 2018, 09:10:33 p.m. »
Despre drumurile de acces catre centrale care de trei zile sunt blocate din cauza ninsorii viscolite iar Hidroelectrica nu ia nicio masura pentru deszapezirea lor ce ne puteti spune fratilor care va deplasati cu v=2 km/h cu autopasul prin nameti ?!
Va convine ca lucrati 24 h si nu mai consumati benzina ?  Acum aveti voie doua ture consecutive ?

14
Discutii si opinii / gramatica ...
« : Februarie 11, 2018, 01:01:30 a.m. »
D-le sindicalist din mesajul pe care l-ai postat pe 25 martie 2017 se intelege ca esti de la Valcea si cunosti f.bine oamenii de la Porti sau invers. Sa stii ca nu intereseaza pe nimeni ofertele tale de munca. Mergi linistit acolo unde esti retribuit mai bine; Te rog sa intelegi ca ne-ai facut mult rau cu postarile tale agramate care ne-au tras in jos prin faptul ca daca le-a citit cineva de la administratie normal ca nu a acceptat mai mult pentru ca a considerat ca majoritatea suntem ca tine certati cu gramatica limbii romane. Ti-am mai spus ca bruiezi dar nu vrei sa te potolesti ai ajuns la 285 postari; Ia te rog o pauza si studiaza ce este cratima si cum se foloseste, acordul subiectului cu predicatul, conjugarile verbelor, declinarile substantivelor, cunoasterea sensurilor anumitor cuvinte si folosirea lor adecvata in anumite contexte,acordul gresit al articolului posesiv : a,al,ai,ale. In halul in care scrii nu meriti nici minimul pe economie asa ca stai cuminte in banca ta si da mereu plocoane la seful CHE sa treci de evaluarile anuale si fii o lipitoare muta ca oricum esti varza nu stii sa scrii si nu vei pleca niciodata de aici. Ne provoci stari de voma cu greselile tale : ceilanti,trimete,trimes,familiar=familial; vre-o lege; aibe=aiba; sa nascut; opini cat si sugesti; lideri nostri uni dintre ei......etc.

Pagini: [1]