Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Subiecte - carcotasul

Pagini: [1] 2
1
Discutii si opinii / Codul etic
« : Martie 16, 2019, 06:29:44 a.m. »
   4.2 Respect și încredere
Hidroelectrica promovează, în toate relațiile sale, respectul și încrederea ca bază a colaborării reciproc avantajoase cu părțile interesate. Cea mai valoroasă resursă a Hidroelectrica este constituită din salariații săi - competitivi, bine pregătiți profesional și devotați firmei.
Hidroelectrica respectă demnitatea fiecărui angajat, încurajează spiritul de echipă și respectul reciproc, promovează solidaritatea și onestitatea.În relațiile contractuale cu angajații, Hidroelectrica asigură exercitarea autorității într-o manieră corectă, fără niciun abuz. Hidroelectrica asigură condiții de muncă în conformitate cu cele mai înalte standarde ale securității și sănătății în muncă.
5.4 În relația cu angajații
Hidroelectrica respinge favoritismul ca formă de angajare, evaluare și promovare sau de distribuire a sarcinilor de serviciu.
Salariații Hidroelectrica sunt încurajați să semnaleze conducerii orice neregularități fără ca astfel de semnalări să atragă un tratament inechitabil sau discriminatoriu față de salariat.
Societatea respectă confidențialitatea datelor

2
Discutii si opinii / incompetenta
« : Ianuarie 21, 2019, 11:52:48 p.m. »
   Invatamantul din Romania promoveaza incompetenta si a ajuns sa fie o simpla fabrica de diplome.
   Hidroelectrica a devenit o societate bolnava datorita sistemului de selectie care promoveaza oameni nepotriviti in pozitiile cheie.
   Incompetenta o gasim in societatea noastra sub doua forme : una in necunostinta de cauza si alta relativ constienta de sine, mai perfida si mai meschina decat prima.
   Incompetentul in necunostinta de cauza face rau fara sa stie si actioneaza la indemnul altora, fiind manipulat de altii. Celalalt incompetent, care isi cunoaste propriile limite este mult mai periculos decat primul. Acesta cauta sa-si ascunda propria incompetenta si sa se inconjoare de cat mai multi incompetenti in necunostinta de cauza. Instrumentele cu care opereaza sunt manipularea, inselaciunea, minciuna. Sunt indivizi lipsiti de scrupule, ticalosi fara pic de caracter. Acestia sunt sefii corupti care raspandesc un cancer agresiv peste tot ce este vrednic in aceasta societate care a fost candva sanatoasa. Ei sunt cei care alunga onestitatea, motivatia si determinarea.

3
Discutii si opinii / Prime si cresteri salariale
« : Decembrie 26, 2018, 10:08:38 p.m. »
                                                                           Art. 4.38 C.C.M.
   (1) Avansarea reprezinta trecerea unui salariat la o salarizare superioara pe aceeasi banda de salarizare, in cadrul aceleiasi functii sau meserii.
   (2) Avansarea se face anual, la solicitarea salariatului, in functie de posibilitatile financiare ale angajatorului si de rezultatele evaluarii performantelor (cel putin calificativul BINE).
   (3) Avansarea se face prin examen, pe baza unui regulament de avansare si inseamna o crestere de 10% la salariul de baza brut al salariatului.
   (4) Fac exceptie de la prevederile prezentului articol functiile de Top Management.

4
Discutii si opinii / Oameni de nimic
« : Octombrie 31, 2018, 09:28:11 p.m. »
   Oamenii care mint de le sar ochii din cap si apoi te privesc in fata si iti spun ca tu esti ala care nu vede clar.
   Oamenii care pretind ca sunt profesionisti dar de fapt nu se pricep la nimic.
   Faza cea mai tare la oamenii de rahat, e ca ei sunt PERFECTI, sunt convinsi ca ei detin adevarul si cheia dreptatii si a perfectiunii,oamenii de rahat nu gresesc. ei experimenteaza pe creierul tau de om tolerant, oamenii de rahat vor incerca sa ii convinga pe toti din jurul tau ca tu esti cauza tuturor problemelor.  Stii de ce sunt periculosi?  pentru ca si ei se cred cand molfaie cu gura plina minciuni si barfe de o speta la fel de joasa ca ei!
    Oamenii de rahat nu stiu sa piarda, habar nu au, ei s-au nascut invingatori, sau, cel putin asa sunt convinsi, perfect convinsi, nu incape nici un dubiu, daca un om de rahat citeste materialul asta, ar putea sa-si bage mana in foc sustinand ca e o mare chintesenta de adevar – fara sa simta o secunda ca e fix oglinda lui.
   Oamenii de rahat sunt orgoliosi, sunt doldora de orgoliu.
   Sunt perfect convins ca si tu ai oameni de rahat in jurul tau, e plin de ei, calca-i in picioare daca vrei sa scapi de ei. Eu am incercat ani de zile cu vorba buna si nu merge. pur si simplu nu merge!

5
Discutii si opinii / Programare concediu
« : Octombrie 27, 2018, 08:47:24 p.m. »

8
Discutii si opinii / concursuri
« : Mai 31, 2018, 05:53:15 p.m. »
    Intri pe cariere site Hidroelectrica, dai click pe anunturi rezultate concursuri ocupare posturi si citesti bancuri seci : afli ca au fost comunicate candidatilor inscrisi, telefonic sau prin e-mail.
    Multumim pentru corecta si profunda informare ! Traim decenii de impliniri marete !10
Discutii si opinii / Paste 2018
« : Aprilie 08, 2018, 08:29:01 a.m. »
    Sfânta sărbătoare a Învierii Domnului să aducă la toti angajatii Hidroelectrica un Paste fericit plin de încredere, lumină, iubire, speranţă.
    Clipe de neuitat alături de cei dragi şi numai realizări !

13
Discutii si opinii / "restartul"natiunii
« : Martie 25, 2018, 10:53:56 p.m. »
    Valori ca disciplina, munca, rigurozitatea, efortul constant, discretia si buna-cuviinta sunt aruncate in derizoriu, devin obiect de bascalie grosiera. Si asa vor ramane, atata vreme cat societatea este incapabila de reactie, daca nu cumva a inceput sa-i placa si sa considere orice proiect stramb drept normalitate.
   "Spiru Haret"-ul lui Bondrea - absolvent la fara frecventa al scolii de partid "Stefan Gheorghiu" si conducator al Comisiei Superioare de Diplome si Doctorate, cea care a facut-o "doctor inginer" pe Elena Ceausescu - reprezinta culmea nereformismului si imposturii in Romania postdecembrista.
   "Restartul" societatii se va produce doar atunci cand produse gen Bondrea ( si tot ce inseamna invatamant particular sau diplome fara sa inveti ) vor fi aruncate si lasate la cosul de gunoi al istoriei.

14
Discutii si opinii / curtea de apel
« : Martie 24, 2018, 09:42:25 a.m. »
     Ce se va intampla in continuare dupa hotararea din 22.03.2018 ?!

    http://portal.just.ro/2/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=300000000742728&id_inst=2

Pagini: [1] 2