Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Subiecte - carcotasul

Pagini: [1] 2
1
Discutii si opinii / Prime si cresteri salariale
« : Decembrie 26, 2018, 10:08:38 p.m. »
                                                                           Art. 4.38 C.C.M.
   (1) Avansarea reprezinta trecerea unui salariat la o salarizare superioara pe aceeasi banda de salarizare, in cadrul aceleiasi functii sau meserii.
   (2) Avansarea se face anual, la solicitarea salariatului, in functie de posibilitatile financiare ale angajatorului si de rezultatele evaluarii performantelor (cel putin calificativul BINE).
   (3) Avansarea se face prin examen, pe baza unui regulament de avansare si inseamna o crestere de 10% la salariul de baza brut al salariatului.
   (4) Fac exceptie de la prevederile prezentului articol functiile de Top Management.

2
Discutii si opinii / Oameni de nimic
« : Octombrie 31, 2018, 09:28:11 p.m. »
   Oamenii care mint de le sar ochii din cap si apoi te privesc in fata si iti spun ca tu esti ala care nu vede clar.
   Oamenii care pretind ca sunt profesionisti dar de fapt nu se pricep la nimic.
   Faza cea mai tare la oamenii de rahat, e ca ei sunt PERFECTI, sunt convinsi ca ei detin adevarul si cheia dreptatii si a perfectiunii,oamenii de rahat nu gresesc. ei experimenteaza pe creierul tau de om tolerant, oamenii de rahat vor incerca sa ii convinga pe toti din jurul tau ca tu esti cauza tuturor problemelor.  Stii de ce sunt periculosi?  pentru ca si ei se cred cand molfaie cu gura plina minciuni si barfe de o speta la fel de joasa ca ei!
    Oamenii de rahat nu stiu sa piarda, habar nu au, ei s-au nascut invingatori, sau, cel putin asa sunt convinsi, perfect convinsi, nu incape nici un dubiu, daca un om de rahat citeste materialul asta, ar putea sa-si bage mana in foc sustinand ca e o mare chintesenta de adevar – fara sa simta o secunda ca e fix oglinda lui.
   Oamenii de rahat sunt orgoliosi, sunt doldora de orgoliu.
   Sunt perfect convins ca si tu ai oameni de rahat in jurul tau, e plin de ei, calca-i in picioare daca vrei sa scapi de ei. Eu am incercat ani de zile cu vorba buna si nu merge. pur si simplu nu merge!

3
Discutii si opinii / Programare concediu
« : Octombrie 27, 2018, 08:47:24 p.m. »

6
Discutii si opinii / concursuri
« : Mai 31, 2018, 05:53:15 p.m. »
    Intri pe cariere site Hidroelectrica, dai click pe anunturi rezultate concursuri ocupare posturi si citesti bancuri seci : afli ca au fost comunicate candidatilor inscrisi, telefonic sau prin e-mail.
    Multumim pentru corecta si profunda informare ! Traim decenii de impliniri marete !8
Discutii si opinii / Paste 2018
« : Aprilie 08, 2018, 08:29:01 a.m. »
    Sfânta sărbătoare a Învierii Domnului să aducă la toti angajatii Hidroelectrica un Paste fericit plin de încredere, lumină, iubire, speranţă.
    Clipe de neuitat alături de cei dragi şi numai realizări !

11
Discutii si opinii / "restartul"natiunii
« : Martie 25, 2018, 10:53:56 p.m. »
    Valori ca disciplina, munca, rigurozitatea, efortul constant, discretia si buna-cuviinta sunt aruncate in derizoriu, devin obiect de bascalie grosiera. Si asa vor ramane, atata vreme cat societatea este incapabila de reactie, daca nu cumva a inceput sa-i placa si sa considere orice proiect stramb drept normalitate.
   "Spiru Haret"-ul lui Bondrea - absolvent la fara frecventa al scolii de partid "Stefan Gheorghiu" si conducator al Comisiei Superioare de Diplome si Doctorate, cea care a facut-o "doctor inginer" pe Elena Ceausescu - reprezinta culmea nereformismului si imposturii in Romania postdecembrista.
   "Restartul" societatii se va produce doar atunci cand produse gen Bondrea ( si tot ce inseamna invatamant particular sau diplome fara sa inveti ) vor fi aruncate si lasate la cosul de gunoi al istoriei.

12
Discutii si opinii / curtea de apel
« : Martie 24, 2018, 09:42:25 a.m. »
     Ce se va intampla in continuare dupa hotararea din 22.03.2018 ?!

    http://portal.just.ro/2/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=300000000742728&id_inst=2

14
Discutii si opinii / CU TEORIE SAU FARA
« : Martie 15, 2018, 01:25:45 a.m. »
   Felicitari Simona Halep !   Ca sa faci performanta chiar si in tenis e nevoie de teorie daramite in hidroenergetica.

    In alta ordine de idei,d-le Robu, "Ati se scrie fara cratima (liniuta) atunci cand ajuta la formarea timpului perfect compus (timp trecut) la persoana a II-a plural, ca de exemplu: voi ati plecat, voi ati dormit, voi ati stiut, etc....

    "A-ti" se scrie despartit cu cratima (liniuta), atunci cand "ti" are functie de pronume, adica inseamna "tie", ca de exemplu : a-ti face pe plac, a-ti usura munca, etc....

    Sau mai pe intelesul dumitale, "Ati se foloseste scris impreuna atunci cand se subintelege ca este vorba despre "VOI" ( Voi ati....), si se scrie despartit cand se subintelege ca este vorba de tine ( A-ti face singur dreptate inseamna....)
   
    Deasemenea "A-ti" este despartit prin liniuta atunci cand poate fi inlocuit cu "a iti", pronuntarea intr-o singura silaba fiind insa mult mai usoara, se inlocuieste "i" din "a iti" cu liniuta si se pronunta/scrie asa : "a-ti" .

15
Discutii si opinii / avansarea
« : Martie 11, 2018, 11:23:45 p.m. »
                    ART. 438
         (1) Avansarea reprezinta trecerea unui salariat la o salarizare superioara pe aceeasi banda de salarizare, in cadrul aceleiasi functii sau meserii.
         (2) Avansarea se face anual, la solicitarea salariatului, in functie de posibilitatile financiare ale angajatorului si de rezultatele evaluarii performantelor ( cel putin calificativul BINE ).
         (3) Avansarea se face prin examen pe baza unui regulament de avansare si inseamna o crestere de 10% la salariul de baza brut al salariatului.
         (4) Fac exceptie de la prevederile prezentului articol functiile de Top Management.

Pagini: [1] 2