Autor Subiect: Final negocieri  (Citit de 12051 ori)

Sindicalist

  • Vizitator
Re: Final negocieri
« Răspuns #30 : Decembrie 27, 2017, 04:14:31 p.m. »
Pt.doamna "rami" și nu numai acolo în orice oraș cu ceva economie  se găsesc locuri de munca cu salari peste Hidroelectrica ,bineînțeles aici mă refer la muncitori nu și la Șefi. Ex.la :Cluj,București ,Pitești,Sibiu,Rm.Vilcea,Slatina.....etc.daca veți căuta sigur veți și găsi ,că sa nu mai spun de vestul Europei unde întradevăr primează munca .

Pentru un nou inceput

  • Vizitator
Re: Final negocieri
« Răspuns #31 : Decembrie 27, 2017, 05:09:31 p.m. »
Citat
Domnule Aurariu, cand ne-am intalnit si chiar si la telefon v-am rugat ca orice marire de salar care se da sa nu se mai dea la % sa se dea suma egala fixa la toata lumea. Marirea la % sa se dea la fondul de salarii iar apoi suma rezultata sa se imparta la nr. de salariati... Atunci a-ti spus ca nu se poate din cauza ca nu se mai respecta diferenta de indice dintre clase.... acum cu noul program de salarizare a-ti reusit asa ceva sau salariile mari o sa se tot maresca si diferentele or sa creasca?!/!/!? si la ora actuala o marire de 6% la un muncitor inseamna intre100 si 300 de lei.. dar mai sus se ajunge la sume mai mari..... nu mi se pare corect...

Pana la Dumnezeu te mananca Sfintii...Oamenii si-au facut sperante ca liderii vor lupta si pentru muncitori.

Din pacate, aceste negocieri avantajeaza pe cei cu clase mari in detrimentul celor cu clase mici.Una este sa primesti 16% marire la clasa 24 si alta mancare de peste este la clasa 50.Ma insel oare? Nu mai spun ca multi din cei cu clase mari erau la clasa maxima.Iata ca s-a gasit o solutie buna pentru ei.

La Hidroelectrica pestele mare il mananca pe cel mic.

Ar fi fost corect ca toti cei 3300 de salariati sa primeasca aceeasi marire de salariu(suma fixa) caci oricum sunt discrepante mari intre salariati.

A fi Om e lucru mare.A fi Domn e o-ntamplare...
« Ultima Modificare: Decembrie 29, 2017, 06:32:47 p.m. de Biertan »

Offline FANFANNN

  • Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 85
    • Vezi Profilul
Re: Final negocieri
« Răspuns #32 : Ianuarie 03, 2018, 07:58:44 p.m. »
Corect
A fi om e lucru mare
a fi Ohm e simplu :
Bagi ștecherul in priza care trebuie , si deschizi TV ul unde nu te întreabă nimeni nimic , poate pe ETNO.
A fost un revelion la Armando mama mama